Απόψε επιστρέφει το «Φως στο τούνελ»

16:51 23/9/2011 - Πηγή: TVNea
Απόψε στις 23:15 στο ALTER η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες για τον 17ο κύκλο της δημοφιλούς εκπομπής «Φως στο τούνελ». Το συμβόλαιο της κ. Νικολούλη με τον ALTER είναι για έναν μόνο χρόνο.
Το  «Φως στο τούνελ» προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 1995 από την συχνότητα του (τότε) ΣΚΑΪ. Η εκπομπή συνεχίστηκε μετά την μετονομασία του καναλιού σε Alpha
μέχρι και τον Ιούλιο του 2001. Η δημοσιογράφος παρέμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2001 και μετακόμισε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον ALTER. Από πλευράς τηλεθέασης η εκπομπή συγκεντρώνει υψηλές τηλεθέασης στο σύνολο που ξεπερνούν το 20%, ενώ στο νεανικό η εκπομπή σπανίως τσιμπάει το διψήφιο ποσοστό. Θεωρείται από τις πιο δυνατές εκπομπές του καναλιού σε σύνολο και από τις πιο αδύναμες ενημερωτικές εκπομπές στο εμπορικό κοινό. 
Το δελτίο τύπου του καναλιού αναφέρει: «Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει και φέτος με δυναμισμό και συνέπειά να ρίχνει φως σε υποθέσεις που λίγοι τολμούν να αγγίξουν. Η σταθερή προτίμηση των τηλεθεατών, καθώς και η καθολική αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς της εκπομπής αποτελούν ώθηση για την καταξιωμένη δημοσιογράφο, η οποία για 17η χρονιά υπόσχεται να βρει την άκρη του νήματος σε άλυτους γρίφους».
Keywords
Τυχαία Θέματα