Αποκλειστικό: Τι θα κάνει η Λίλα Μπακλέση τη νέα σεζόν;

21:01 13/8/2017 - Πηγή: TVNea
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν 3 χρόνια , στη σειρά, "Ταμάμ" ,του ANT1, και κέρδισε τις εντυπώσεις. Αναφερόμαστε στη Λίλα Μπακλέση που υποδύθηκε τη μικρή Έλλη. Όλοι έκαναν λόγο για το μεγάλο ταλέντο της στην υποκριτική. Η εκφραστικότητά της,η κίνησή της και ο τρόπος που διαχειριζόταν τη φωνή της, έδειξαν σε πολύ κόσμο πως μπορούν να ελπίζουν ακόμα ότι η νέα γενιά ηθοποιών διαθέτει πολύ καλό και δουλεμένο υλικό.

Η Λίλα Μπακλέση
χαρακτηρίστηκε το "Next big thing" της τηλεόρασης...Το "Ταμάμ" ολοκληρώθηκε και όλοι περιμέναμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για τη συμμετοχή της σε κάποιο από τα νέα σήριαλ. Η αλήθεια ,όμως, είναι λίγο διαφορετική. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com, η Λίλα Μπακλέση δεν έχει δεχθεί κάποια τηλεοπτική κρούση.

Βέβαια ,έτσι και αλλιώς στο πρώτο μισό δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τηλεοπτικά,αφού θα βρίσκεται εκτός Αθηνών μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.Ο λόγος της απουσίας της θα είναι η παρακολούθηση κάποιων σεμιναρίων κινηματογράφου. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως θα ήταν αδύνατο να πρωταγωνιστεί σε κάποιο νέο σήριαλ,αφού τα γυρίσματα αυτών ξεκινούν πάντα Σεπτέμβρη.

Το αν θα τη δούμε κάποιο στο Β μισό της σεζόν είναι πολύ νωρίς να το ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Λίλα έχει "κλειδώσει" μόνο θέατρο για τότε. Μη ξεχνάμε ,άλλωστε, πως αυτή είναι και η μεγαλύτερη της αγάπη,όπως σε κάθε αυθεντικό ηθοποιό.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα