ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο πρόγραμμα παγώνει στον ΣΚΑΪ; Όλο το ρεπορτάζ...

23:36 4/8/2017 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν είχε γίνει γνωστό ποια προγράμματα θα βγάλει ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τη σφραγίδα του Τούρκου Παραγωγού. Και ενώ γνωρίζαμε ότι από Οκτώβρη θα δούμε ένα νέο παιχνίδι με τίτλο, "My man can",τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν.Να σας θυμίσουμε πως πρόκειται για βραδινό εβδομαδιαίο show όπου τέσσερις γυναίκες τζογάρουν ποντάροντας πάνω στις ικανότητες των συζύγων τους, οι οποίοι καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες για να δικαιώσουν το ποντάρισμα της γυναίκας τους και να αυξήσουν τα
κέρδη τους ως ομάδα.

Το My Man Can ανήκει στην τουρκική εταιρεία ,"Acun Medya", του Acun Ilicali, και είχε αποφασιστεί να βγει στο Α μισό από το κανάλι του Φαλήρου.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τελικά το συγκεκριμένο project "παγώνει" για την ώρα ,και δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό για το πρώτο τετράμηνο της νέα σεζόν. Το αν ο Τούρκος με τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφασίσουν να το βγάλουν από τον Φεβρουάριο του 2018, είναι κάτι που θα αποφασιστεί στο προσεχές διάστημα.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα