Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια πέρασε τη νύχτα της... στο τμήμα

20:00 13/5/2015 - Πηγή: TVNea
Πέρασε μια ολόκληρη νύχτα στο… κρατητήριο, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κι όλα αυτά από ένα «λάθος» στο σύστημα ενημέρωσης οφειλών, που την έδειχνε να χρωστάει μια παλιά κλήση της τροχαίας, την οποία όμως η ίδια είχε ρυθμίσει μέσω εφορίας!
Ο λόγος για τη Βίκυ Παπαλουκά, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του E TV που ένας τυπικός έλεγχος από άνδρες της ΟΠΚΕ, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της, την έστειλε τελικά σε μια βραδιά ταλαιπωρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων.
Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, το «σύστημα» έδειξε ότι στο όνομα της δημοσιογράφου εκκρεμούσε κλήση από παλαιότερη τροχαία παράβαση.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της Βίκυς Παπαλουκά για ρύθμιση της οφειλής, οι αστυνομικοί ήθελαν να τους προσκομίσει και επίσημο έγγραφο από την εφορία, που να επιβεβαιώνει τον διακανονισμό. Κάτι, που φυσικά ήταν… αδύνατο εξαιτίας της προχωρημένης ώρας.
Τελικά, αφού πέρασε τη νύχτα της στο τμήμα, η παρουσιάστρια νωρίς το πρωί έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προσκομίζοντας τις βεβαιώσεις της εφορίας στο αστυνομικό τμήμα, για να επιστρέψει νωρίς το μεσημέρι στην εργασία της!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα