ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κοσιώνη-Μπακογιάννης: Οικογενειακές διακοπές στο δικό τους... νησί!

16:16 19/8/2015 - Πηγή: TVNea

Στο δικό του νησί... το "Καρπενήσι", όπως λέει χαριτολογώντας ο Κώστας Μπακογιάννης περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μαζί με τα δυο του παιδιά και φυσικά την όμορφη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.
Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ έχει βρει τον δικό του επίγειο παράδεισο... το Καρπενήσι και περνάει εκεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των διακοπών του, αφού διατηρεί και
ιδιόκτητο σπίτι. Η σχέση τους μετράει πάνω από 1,5 χρόνο και όπως φαίνεται σύντομα θα γίνει και το επόμενο βήμα! Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει πολύ καλή σχέση με τα δύο παιδιά του συντρόφου της, τον Παύλο και την Δανάη και είναι πολύ προστατευτική μαζί τους.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι τέσσερις τους έχουν πάει για ψώνια σε κεντρικό δρόμο του Καρπενησίου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σία αγαπάει τα παιδιά του συντρόφου της σαν να ήταν δικά της και τους αφιερώνει αρκετές ώρες της ημέρας της!

Η αγάπη του περιφερειάρχη για το Καρπενήσι είναι πολύ μεγάλη, αφού πολλές φορές μέσα από το λογαριασμό του στα social media, έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το τόπο του. Το ζευγάρι δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για σχόλια και πάντα προσπαθεί να κινείται διακριτικά. Όμως ο φωτογραφικός φακός του tvnea.com τους εντόπισε στο Καρπενήσι και δεν μπορούσε παρά να σας το παρουσιάσει.
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
κοσιωνη διακοπες, κοσιωνη διακοπες 2015
Τυχαία Θέματα