ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζεται για... Δείτε φώτο απο την συνάντηση για την ανάγνωση σεναρίου..

14:00 14/3/2015 - Πηγή: TVNea
Μια νέα πολλά υποσχόμενη κωμική, οικογενειακή σειρά ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη κωμική σειρά, με γρήγορο ρυθμό και πολύ μοντέρνα. Είναι αυθεντική ιδέα και πλημμυρίζει απο θετική ενέργεια, χιούμορ και ξεκαρδιστικές ατάκες απο απίθανους χαρακτήρες. "Ένα νέο ζευγάρι πηγαίνει σε σύμβουλο σχέσεων και της ζητάνε να τους βοηθήσει να χωρίσουν. Μέσα λοιπόν απο αναδρομές παρακολουθούμε τη ζωή τους, τη σχέση τους, τον έρωτα τους, την καριέρα τους αλλά και τον τρελό οικογενειακό
τους περίγυρο. Εδώ ειναι και οι δυο ξεχωριστοί χαρακτήρες, ο παππούς και η γιαγιά που θα τους υποδύονται ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη αντίστοιχα. Ένα ζευγάρι που είναι μαζί 40 χρόνια αλλά δεν παντρεύονται για να μην σκοτώσει ο γάμος τη σεξουαλική τους ζωή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM το σενάριο το έχει αναλάβει ο Ανδρέας Ορφανίδης ενώ την σκηνοθεσία όπως ήδη έχει γίνει γνωστό η Ρέινα Εσκενάζυ (μετά την υπέροχη συνεργασία που είχαν στα Κλεμμένα Όνειρα).

Ο Κώστας Βουτσάς με τον σεναριογράφο και ηθοποιό στην σειρά Ανδρέα Ορφανίδη.Πρωταγωνιστές στην σειρά όπως είπαμε και παραπάνω θα είναι ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη ενώ στην σειρά θα παίζουν τόσο ο σεναριογράφος Ανδρέας Ορφανίδης όσο και η Πηνελόπη Αναστασοπουλου..
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM έχει ήδη κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση τόσο στον ALPHA που ακούστηκε αρχικά όσο και στον ΑΝΤ1 και το MEGA χωρίς όμως να έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποιο κανάλι...

Δείτε φώτο απο την συνάντηση για την ανάγνωση σεναρίου.. -->

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis
Keywords
Τυχαία Θέματα