Αποκαλυπτικό: Η απάντηση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα και την πρωινή ζώνη του ΣΚ!

19:03 30/7/2018 - Πηγή: TVNea

Τελικά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει. Και έτσι, ενώ θεωρούσαμε δεδομένο το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1, τα πράγματα φαίνεται πως είναι κάπως διαφορετικά.

Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικούλου στη "Real Life" αναφέρει ότι ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να τον αξιοποιήσει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με ένα infotainment πρόγραμμα, κάτι που προέκυψε με το φόβο της μεταγραφής του παρουσιαστή στην πολύ πρωινή ζώνη του Έψιλον.

Το tvnea.com επικοινώνησε αμέσως με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής: «Θα γίνει συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα το επόμενο διάστημα και τότε θα αποσαφηνιστούν διάφορα.»

Μία τέτοια κίνηση είναι δεδομένο πως θα αυξήσει τις πιθανότητες πρωτιάς του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα. Το πρωινό ταιριάζει στον Γιώργο Λιάγκα και ίσως είναι ο μόνος που θα μπορούσε να φέρει ξανά στη ζώνη αυτή ποσοστά άνω του 20%. Εξάλλου, έτσι θα επιβεβαιωθεί αυτό που δήλωσε ο Τζώρτζης Ποφάντης στη συνάντηση του με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ότι δηλαδή στόχος του είναι κάθε φορά που ο τηλεθεατής θα γυρνά στον ΑΝΤ1 να βλέπει κάτι καινούργιο και όχι "κονσέρβα".http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα