Αποκάλυψη στον ΑΝΤ1(το story της σειράς)!

14:01 1/8/2011 - Πηγή: TVNea
Στην πετυχημένη συνταγή της σειράς «Μυστικά της Εδέμ» ενδέχεται να κινηθεί ο ANT1 κάνοντας την «Αποκάλυψη»! Ο σκηνοθέτης - παραγωγός Στράτος Μαρκίδης συζητά για μια πολύ φιλόδοξη τηλεοπτική δουλειά με το κανάλι του Αμαρουσίου, που ευελπιστεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Είναι γεγονός ότι ο Στράτος Μαρκίδης έχει μια πολύ καλή σχέση με το κανάλι του Αμαρουσίου και δεν αποκλείεται του χρόνου να δούμε μια δική του δραματική σειρά στον ΑΝΤ1.
Μετά τον Αλέξανδρο Ρήγα που έχει πάρει το πράσινο φως με το «Αμάρτημα της μητρός», έρχεται από τον Στράτο Μαρκίδη η «Αποκάλυψη».Αυτός είναι ο προσωρινός τίτλος της σειράς που συζητείται εδώ και πολύ καιρό μεταξύ των δύο πλευρών. Και επειδή η σειρά προγραμματίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν, δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως από τον ANT1.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα των συζητήσεων είναι αρκετά καλό και δεν αποκλείεται να δούμε την «Αποκάλυψη» στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Ο σκηνοθέτης - παραγωγός Στράτος Μαρκίδης περιμένει την απάντηση του καναλιού προκειμένου να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Ο σταθμός ωστόσο εξετάζει προσεκτικά το οικονομικό ζήτημα και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει στην πραγμάτωση ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Πάντως, ο σκηνοθέτης είναι πανέτοιμος όσον αφορά τη σεναριακή αλλά και τη σκηνοθετική ομάδα, καθώς μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας του «Λάρισα Εμπιστευτικό» ασχολείται πλέον μόνο με αυτό το project.
Ο σκηνοθέτης των «Μυστικών της Εδέμ» Γιάννης Βασιλειάδης πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Στράτο Μαρκίδη για τη δημιουργία της νέας δραματικής σειράς που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Σύμφωνα με το story της σειράς, θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες μας οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών σε διαφορετικές ηλικίες από 25 έως και 45 ετών. Μεταξύ των δύο γυναικών υπάρχει μια συγγενική σχέση, ενώ όλες μαζί συναντιόνται με δραματικό τρόπο.
Θα σας αποκαλύψουμε και τα επαγγέλματα των δύο εκ των ηρώων της σειράς: η μία είναι μια αιθέρια ύπαρξη που κυριαρχεί στο πάλκο και η άλλη έχει άμεση σχέση με τη μόδα. Τα υπόλοιπα στις οθόνες μας... καθώς αισιοδοξούμε πως το κανάλι του Αμαρουσίου θα κάνει το βήμα, δίνοντας το πράσινο φως σε μια ακόμη μυθοπλασία!



Espressonews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα