Αποχωρεί απο τον ΔΟΛ η οικογένεια Ψυχάρη - Οριστικά στις τράπεζες το Συγκρότημα

09:26 20/12/2016 - Πηγή: TVNea
Την αποχώρηση της οικογένειας Ψυχάρη από τον ΔΟΛ στις 31 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε στους εργαζομένους ο διευθυντής του "Βήματος" Αντώνης Καρακούσης, με τον ΔΟΛ να μπαίνει να μπαίνει σε εκκαθάριση εν λειτουργία.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τους εργαζομένους αφού δεν πρόκειται να πάρουν ούτε καν δώρο Χριστουγέννων, καθώς
και μέρος των οφειλόμενων μισθών τους, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης το προηγούμενο διάστημα. Η αποχώρηση της οικογένειας Ψυχαρη απο τα διοικητικά του ΔΟΛ, δεν αποτελεί έκπληξη, αφου επί της ουσίας πρόκειται για την αποτύπωση της πραγματικότητας.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις οι μετοχές, όπως και το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, εχει περάσει εδώ και καιρό στην κατοχή των τραπεζών. Αυτο πρακτικά σημαίνει οτι απο δω και πέρα το πάνω χέρι το έχουν αποκλειστικά και μόνο οι τράπεζες. Στο πλαίσιο αυτο αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η σύσκεψη που εχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, μεταξύ των διοικήσεων της Πειραιώς, της Εθνικής και της alpha bank.

Οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:
«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 19.00 της Δευτέρας, 19 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 19.00 της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», στις ιστοσελίδες «tanea.gr», «vimaonline.gr» και «in.gr», καθώς και σε όλα τα περιοδικά του Ομίλου. Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ΔΟΛ, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016. Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων».

με πληροφορίες από το parapolitika.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
δολ, τραπεζες, δολ, οικογενεια, δωρο χριστουγεννων, alpha bank, τα νεα, το βημα, βημα fm, σημαίνει, alpha, απεργιες, ΕΣΗΕΑ, επηεα, ετηπτα, εσπητ, ετερ, απεργια, βημα, parapolitika, tvnea, εφημεριδες, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 20 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια οσε, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, Κορμός Χριστουγέννων, απεργια υπα, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, καθαρα δευτερα, απεργια ταξι, eurobank alpha, alpha eurobank, απεργια 5 οκτωβριου, απεργια 10 οκτωβριου, απεργια 19 οκτωβριου, απεργια 20 οκτωβριου, απεργια 1 δεκεμβριου, απεργια 26 σεπτεμβριου, απεργια 6 νοεμβρίου, απεργια 8 νοεμβριου, βημα, πειραιως, περιοδικα, πλαισιο, alpha, tvnea, διαστημα, δωρο, εκκαθαριση, εξελιξη, επηεα, εσπητ, ετερ, ετηπτα, λειτουργια, μηνες, χερι, parapolitika, πληροφοριες, σημαίνει
Τυχαία Θέματα