Από το MEGA στον ΑΝΤ1 και από τον Βαρουφάκη στον Σόιμπλε

13:49 9/3/2017 - Πηγή: TVNea
Δεν γνωρίζουμε ποιος πήγε στον ΑΝΤ1 τον Βαλασόπουλο… Αν δηλαδή πρότεινε ο Χατζηνικολάου να τον πάρουν ή ήταν πρωτοβουλία της διεύθυνσης ειδήσεων… Δεν έχει σημασία… Η επιλογή να τον «τσιμπήσουν» ήταν έξυπνη και ανεξάρτητα από την οικονομική συμφωνία… το πιθανότερο να είναι τραγική για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει… Ο πρώην ανταποκριτής του MEGA στο Βερολίνο είναι αυτό που λέμε «μαμούνι» στη δουλειά του. Στο μεγάλο κανάλι είχε διαπρέψει… Κορυφαία
στιγμή ένα βράδυ Δευτέρας σε ζωντανή «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, βγήκε στο τηλέφωνο σε έξαψη να αποκαλύψει το μυστικό ραντεβού του Τόμσεν έξω από την καγκελαρία στο λόμπι γνωστού ξενοδοχείου… ήταν τόσο πλήρης η αφήγησή του που δεν παρέλειψε ούτε εκείνες τις λεπτομέρειες όπως οι μπύρες που έπιναν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας του, κάνοντας το ρεπορτάζ ζουμερό για τον τηλεθεατή!

Ο Παντελής Βαλασόπουλος όμως είναι και ο δημοσιογράφος που έχει ασκήσει την πιο σκληρή κριτική στον πρώτο υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιάνη Βαρουφάκη. Σε ανοιχτή εκδήλωση πέρυσι τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο, είχε συγκρουστεί μαζί του και τον αποκάλεσε «Τον πιο αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας», ενώ στη συνέχεια τον κατηγόρησε ότι «Ευθύνεται προσωπικά που δεν μπορεί να εισπράξει το μισθό του, λόγω capital control»!

Η σχέση Βαλασόπουλου – Βαρουφάκη όμως ήταν εκρηκτική από την αρχή… Από τις πρώτες ημέρες που είχε αναλάβει τα καθήκοντά του ο υπουργός… τότε σε μια από τις ανταποκρίσεις του στο MEGA, στο τέλος πριν κλείσει το τηλέφωνο, είχε «καρφώσει» τον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας ότι δεν καταδέχεται να ενημερώσει του έλληνες ανταποκριτές και ότι αυτό έχει να συμβεί πολλά χρόνια.

Ο Παντελής Βαλασόπουλος όμως, είναι και ο μόνος δημοσιογράφος που έχει καταφέρει να εκνευρίσει τον Σόιμπλε, όταν τον ρώτησε για τον Χριστοφοράκο της Siemens που είναι ελεύθερος με ευθύνη της Γερμανίας παρά το αίτημα των ελληνικών Αρχών για την έκδοσή του.

enimerosi24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα