Απίστευτο: Το ΜΠΡΟΥΣΚΟ στην πιο διάσημη εκπομπή και παρουσιάστρια του Πλανήτη.Πώς έφθασε το Μπρούσκο στις ΗΠΑ!

23:41 20/5/2014 - Πηγή: TVNea
Απίστευτο κι όμως αληθινό.Για πρώτη φορά ελληνική τηλεοπτική σειρά παίζει στο πιο διάσημο show που το βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές. Μιλάμε για την σειρά Μπρούσκο όπου έπαιξε και η Ellen De Generes.
Η διάσημη παρουσιάστρια Ellen De Generes δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την ύπαρξη της ελληνικής σειρά που χτυπάει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ώσπου μια φαν της, της έστειλε το video με το Μπρούσκο.
Ο Διαμαντής της σειράς κρατάει μια φωτογραφία της παρουσιάστριας από τα σχολικά της χρόνια και υποτίθεται πως είναι η γυναίκα
του η Χέλκα, η οποία τον απάτησε και τον παράτησε εδώ και πολλά χρόνια.
Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια:
«Αυτή είναι φωτογραφία από τα σχολικά μου χρόνια και υπάρχει στη σειρά και δεν το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω Ελληνικά και τα μαλλιά μου στη φωτογραφία θυμίζουν αρχαία Ελληνική τραγωδία. Γιατί αυτός ο κύριος έχει τη φωτογραφία μου; Είναι σοβαρό; Αστείο;» δήλωσε η παρουσιάστρια., ενω συνέχισε λέγοντας «θεέ μου, αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που παρακολουθεί αυτή τη σειρά, ο John Stamos, οποιοσδήποτε, πείτε σε αυτόν τον κύριο πως ποτέ ξανά δεν θα είμαστε μαζί».Πώς έφθασε το Μπρούσκο στις ΗΠΑ!
Keywords
Τυχαία Θέματα