Απίστευτο: θα αναζητήσει σύντροφο στο «Love is Blind»

15:11 19/3/2018 - Πηγή: TVNea
Θα μπορούσε να είναι... τρολιά αλλά είναι αλήθεια και μάλιστα θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα δει τους υποψήφιους... μνηστήρες στο καινούργιο dating show που ετοιμάζει το EPSILON.
Όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit ο σταθμός των Μελισσίων ετοιμάζει μετά το Πάσχα να βγάλει το «Love is Blind»n και στο οποίο γυναίκες θα προσπαθούν να βρουν το ιδανικό σύντροφο παρακολουθώντας την καθημερινότητα και
τις δραστηριότητες υποψηφίων αλλά χωρίς να βλέπουν το πώς είναι στην όψη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η πρώτη που θα ζήσει το πρωτότυπο αυτό concept είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Κι όμως ναι! Η παρουσιάστρια θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε έξι υποψήφιους για το ποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι ιδανικός σύντροφός της.

Βέβαια αυτό θα γίνει προκειμένου να καταλάβουν οι τηλεθεατές το πρωτότυπο concept του dating show που θα κάνει πρεμιέρα στο EPSILON. Τα στελέχη του σταθμού μαζί με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» Θέμη Μάλλη αποφάσισαν πως θα έχει ενδιαφέρον αν η παρουσιάστρια, που δηλώνει άλλωστε πως είναι μόνη στην προσωπική ζωή της, βίωνε την εμπειρία της «επιλογής στα τυφλά» ώστε να καταλάβουν κι οι τηλεθεατές τι πρόκειται να γίνεται στο καθημερινό dating show. Η Καινούργιου λοιπόν δέχτηκε να το κάνει και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες θα γίνουν τα γυρίσματα με την παρουσιάστρια να κάθεται άνετα μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας τους έξι υποψήφιους που θα διεκδικήσουν… την αγάπη της.

Εκτός όμως από το promo που θα γυριστεί με την Κατερίνα Καινούργιου σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα καθημερινά επεισόδια αφού έχουν επιλεγεί ήδη κάποιες γυναίκες και οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τον έρωτά τους. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι εκατοντάδες αλλά θα επιλεγούν 12 γυναίκες που η κάθε μία από αυτές θα επιλέξει το ταίρι της μέσα από έξι υποψήφιους. Τις επόμενες μάλιστα μέρες θα γίνουν κι άλλα δοκιμαστικά για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια του «Love is Blind» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα, αλλά οι τηλεθεατές θα πάρουν μία μικρή γεύση από αυτό που ετοιμάζουν στο EPSILON με την Κατερίνα Καινούργιου στο ρόλο της γυναίκας που αναζητά το σύντροφό της… χωρίς να τον βλέπει πώς είναι…!

Πηγή:Γρηγόρης Μελά/newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα