Απίστευτο κάρφωμα της κόρη της μετά την αποχώρησή από τον Σουλεϊμάν!

15:16 28/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η αποχώρηση της Μιριέμ Ουζερλί, γνωστής ως Χουρέμ στην επιτυχημένη σειρά «Σουλεϊμάν» τάραξε τους φανατικούς θαυμαστές της.

Η ίδια όσο και ο σύντροφός της ισχυρίστηκαν πως οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί αφού η ηθοποιός αντιμετώπιζε τους τελευταίους 3 μήνες σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα!

Η αντικαταστάτριά της ονομάζεται Βαχιντέ Γκιορντούμ και είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερή της! Βέβαια εμείς ακόμα βλέπουμε τη παλιά Χουρέμ αφού τα γυρίσματα με τη νέα Χουρέμ ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο οπότε αναμένεται να προβληθούν
την Ελλάδα μετά την έλευση της νέας χρονιάς.

Τη Κυριακή όμως η τηλεοπτική της κόρη κατά κόσμον Πελίν Κάραχαν, έδωσε συνέντευξη σε Τουρικο τηλεοπτικό πρόγραμμα και είπε δυο λόγια για την αποχώρηση της «μαμάς» της ρίχνοντας και τα καρφιά της αφού εκθείασε την αντικαταστάτρια της «Χουρέμ» . «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι η Μιριεμ έφυγε από την σειρά… Μερικές φορές ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Όταν άκουσα οτι η Βαχιντε Γκορντουμ θα παίξει τον ρόλο ένιωσα υπέροχα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Με την Μιριεμ υπήρχε μια δυσκολία μεταξύ μας επειδή έπρεπε να παίξουμε μανά και κόρη ενώ είμαστε σχεδόν στην ίδια ηλικία.

Με την Βαχιντε είναι λίγο πιο εύκολο αυτό το κομμάτι. Την βλέπω με θαυμασμό λόγω της μητρική φωνής της, το πως θα τοποθετήσει τα χέρια της, μητρικά.. Όλα αυτά με έκαναν να την θαυμάσω..»

πηγή:gossip-tv.gr/nassos
Keywords
Τυχαία Θέματα