Απίστευτη καταγγελία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου ότι θα απολυθεί!

13:02 14/4/2015 - Πηγή: TVNea
Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ζωή
Κωνσταντοπούλου, που συνέβη την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με καταγγελίες μιας αυτόπτη μάρτυρος, που έγιναν μέσω facebook, η Πρόεδρος της Βουλής έβρισε και απείλησε σε κατάσταση αμόκ υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό, όταν αυτός αρνήθηκε να της αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της.
Σύμφωνα
με όσα γράφει στο προφίλ της η Βάλια Παναγιωτίδου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο απείλησε τον υπάλληλο, αλλά ζήτησε και τα πλήρη στοιχεία του, αλλά και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να εισηγηθεί την απόλυσή του.

«Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα», αναφέρει σε σχόλιο η καταγγέλουσα κάτω από την πρώτη ανάρτησή της.

Μάλιστα, το περιστατικό δεν τελειώνει εκεί. Η Βάλια Παναγιωτίδου υποστηρίζει ότι μόλις η Πρόεδρος της Βουλής είδε μια φίλη της να τραβά βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό, την πλησίασε, της πήρε το κινητό και απειλώντας την ότι η καταγραφή είναι ποινικό αδίκημα, απαίτησε να σβήσει ό,τι δεδομένα είχε καταγράψει.

Για το ίδιο περιστατικό κάνει λόγο και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Αλικάκος, μέσω facebook. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι μίλησε με τον υπάλληλο του πρατηρίου βενζίνης και επιβεβαιώνει όσα καταγγέλθηκαν από την Βάλια Παναγιωτίδου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει αντιδράσει μέχρι αυτή την ώρα.

peoplegreece.com http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα