Αντώνης Ρέμος:Τα ζάρια,η φυλακή και η οικογένεια του!

10:50 6/1/2018 - Πηγή: TVNea

Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για όλα, καθώς συμπληρώνει το αλφάβητο της ζωής του! Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο καταξιωμένος τραγουδιστής αναφέρθηκε,μεταξύ άλλων, στα ζάρια, στην αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και για τους γνωστούς του στη φυλακή!

-Ζάρια, τότε; Τι ζαριά έχεις φέρει στη ζωή;

«Καλλιτεχνικά,έχω ρίξει εξάρες. Σε όποια άλλη κίνηση πήγα να κάνω, ντόρτια και ακόμα χειρότερα!»

-Θ... Να μιλήσουμε για Θεσσαλονίκη...

«Ο,τι
και αν έχει συμβεί, είναι το μέρος που με κράτησε ζωντανό. Ένιωθα ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου και οι άνθρωποι της ήταν εκεί. Ένα μικρό ποσοστό με έδιωχνε, ένα μεγάλο με αγαπούσε».

-Ι... Τι ιδιαιτερότητες έχει ο Ρέμος; Μέχρι να ξεκινήσουμε τη συνέντευξη μίλησες σε όλους.

«Όταν βγαίνω, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα πάντα, θα χαιρετήσω, θα χαμογελάσω, αλλά και στα περίεργα μπορώ να κοντρολάρω απόλυτα τον θυμό μου, ειδικά από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου. Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Αν κάποιος πειράξει την κόρη μου, ας πούμε, θα περάσει δύσκολα. Είμαι απόλυτος και υπόσχομαι ότι, αν κάποιος πειράξει το παιδί μου, δεν με πειράζει να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή.»

-Κ... Αφού μίλησες γι αυτό... Κορυδαλλός.

«Εχω πολλούς γνωστούς στη φυλακή. Ο καθένας μπήκε μέσα για τους δικούς του λόγους. Τους στέλνω χαιρετίσματα.»

-Και από τον Κορυδαλλό πάμε στην Κουρσεβέλ;

«Κάναμε ένα καλό καλό και πάμε τον Έλληνα στην κορυφή της Ευρώπης. Σηκώνουμε το λάβαρο της ελληνικής διασκέδασης. Έχουν δείξει ενδιαφέρον Αμερικανοί, Λιβανέζοι, Τούρκοι, πολλοί άλλοι λαοί και, φυσικά, Έλληνες.»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα