ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "Έχω κοινά σημεία με τον Μηνά"

10:15 26/11/2015 - Πηγή: TVNea
Ο καταξιωμένος ηθοποιός Αντώνης Αντώνιου, που για τρίτη σεζόν τον απολαμβάνουμε ως Μηνά στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μας μιλά για το ρόλο του, για τη συνάντηση των τριών ζευγαριών αλλά και για τη μουρμούρα στη ζωή του.

Πώς είναι ο τρίτος χρόνος της «Μουρμούρας»;

«Πιστεύω ότι η τρίτη χρονιά είναι και η καλύτερη γιατί έχει βελτιωθεί και έχουμε αποκτήσει όλοι κάποια πείρα. Νομίζω βαδίζει σε πολύ καλύτερα πατήματα, όπως είναι φυσικό. Μας αρέσει πάρα πολύ».

Περιμένατε την επιτυχία;

«Οχι.
Κανείς δεν ξέρει πότε ένα πράγμα μπορεί να γίνει επιτυχία. Αν ξέραμε το μυστικό θα το κάναμε κάθε χρόνο. Πάντα εκτιμάς κάποιες προϋποθέσεις που έχει μια δουλειά και βλέπεις ότι κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Από εκεί και πέρα, αν έρθει η επιτυχία ή αν δεν έρθει συντελείται από πολλά πράγματα...».

Φέτος θα υπάρξει και μια σημαντική αλλαγή, αφού θα φύγει ένα ζευγάρι και θα μπει ένα καινούριο. Αυτό θα επηρεάσει το αποτέλεσμα;

«Δεν ξέρω. Είναι αυτό που σας έλεγα προηγουμένως. Μπορεί να ’ναι κάτι καλό, καλύτερο ή χειρότερο. Θα δούμε».

Απ’ ό,τι ξέρω, ο Χάρης και η Βάσω παντρεύονται. Θα σας δούμε όλους μαζί;

«Θα συναντηθούμε στο γλέντι όλοι μαζί χωρίς να γνωριζόμαστε και ούτε να μιλήσουμε μεταξύ μας. Είναι πολύ ωραίο επεισόδιο».

Νομίζω είναι και το επεισόδιο που ξεφεύγει λίγο από το ξένο format, έτσι;

«Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Από το πρώτο επεισόδιο δεν είχε καμία σχέση με το ξένο. Μόνο η ιδέα. Δηλαδή τρία ζευγάρια που βλέπουμε τη ζωή τους. Ολα τα άλλα είναι ατόφιο ελληνικό, γνήσιο, χωρίς να αντλεί την παραμικρή ιστορία».

Πώς είναι η σχέση σας με τη μουρμούρα;

«Μια χαρά είναι τα πράγματα. Δεν έχω μουρμούρα».

Βρίσκετε κοινά στοιχεία με τον Μηνά;

«Είναι πολύ ωραία γραμμένη η σειρά. Φυσική και ανθρώπινη. Νομίζω ότι κοινά σημεία με τον Μηνά, τη Βούλα και με τους άλλους ήρωες, όλοι βρίσκουν. Ο καθένας αναγνωρίζει κάποιο κομμάτι του εαυτού του. Δεν είναι μόνο δικό μου θέμα. Ενας καλός συγγραφέας αυτό που πετυχαίνει είναι να κάνει τον περισσότερο κόσμο να βλέπει ένα κομμάτι του εαυτού του μέσα στο επεισόδιο. Το ίδιο ισχύει και για μένα».

Ο Μηνάς τελικά τι άνθρωπος είναι;

«Δεν ξέρω, αυτό είναι δικό σας θέμα. Εμείς τον ζούμε, παίζουμε και από εκεί και πέρα τι τύπος είναι μπορεί να το χαρακτηρίσει ένας θεατής».

tv-24.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα