Αντιδράσεις προκάλεσε το νέο βίντεο της Spears

08:25 28/9/2011 - Πηγή: TVNea
Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία μετά την προβολή φωτογραφιών από τα γυρίσματα του νέου video clip της Britney Spears που έχει τίτλο « Criminal».

Σύμφωνα
με το σενάριο του video η Britney αποφασίζει να αλλάξει τρόπο ζωής και να γίνει μαζί με το σύντροφο της η νέα εκδοχή του ζευγαριού Bonnie και Clyde. 

Έτσι η τραγουδίστρια εμφανίζεται να ληστεύει απειλώντας με όπλο ένα κατάστημα στο Ανατολικό Λονδίνο και μάλιστα σε μια από τις περιοχές που επλήγησαν από τη βία και τις ληστείες στο πλαίσιο των εξεγέρσεων που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τα βρετανικά μέσα αλλά και επίσημοι φορείς έχουν αρχίσει να ασκούν έντονη κριτική στην τραγουδίστρια σχολιάζοντας πως οι σταρ της ποπ αποτελούν πρότυπα και ότι κατά συνέπεια αυτές οι εικόνες της Britney Spears παρακινούν τους νέους να γίνουν βίαιοι και επιθετικοί, κάνοντας χρήση όπλων ή καταφεύγοντας σε άλλες παραβατικές συμπεριφορές.

Μάλιστα δεν αποκλείεται η τραγουδίστρια να κληθεί να απολογηθεί σε κάποιο συμβούλιο νεότητας ή ακόμα και στο δικαστήριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιδράσεις, Spears,antidraseis, Spears