ΑΝΤ1:Ψάχνουν παίκτες για βουτιά...στο κενό!-Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο τηλεπαιχνίδι

13:17 23/12/2015 - Πηγή: TVNea
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο σόου του ΑΝΤ1, «Keep it in the family» ,που θα παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Δύο μεγάλα σόου του ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται παράλληλα. Πρόκειται για τον τρίτο κύκλο του «Your face sounds familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και το νέο «Keep it in the family», που θα παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς από τον Μάρτιο, με μέρα προβολής -κατά πάσα πιθανότητα- το Σάββατο.

Το
καινούριο προϊόν είναι ένα πολύ διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, όπου δύο οικογένειες διεκδικούν ένα μεγάλο δώρο. Για να το κερδίσουν θα πρέπει πρώτα να διεκπεραιώσουν διάφορες δοκιμασίες, να περάσουν από τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων, να χορέψουν, ακόμη και να τραγουδήσουν. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι τρεις celebrities που θα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο. Πώς θα γίνεται αυτό; Τα παιδιά είναι οι αρχηγοί των ομάδων κι εκείνα που θα παίρνουν τις οριστικές αποφάσεις. Στον τελικό θα φτάνει μια οικογένεια κι εκεί θα την περιμένουν οι τρεις επώνυμοι. Σύμφωνα με τον κανονισμό ,ο καθένας από αυτούς θα αντιστοιχεί σε δώρο μεγάλης αξίας.
Το έπαθλο
Το παιδί-αρχηγός και η οικογένεια θα επιλέγουν εκείνο το έπαθλο που θέλουν να κερδίσουν κι έτσι οι δύο διάσημοι που δεν θα συνεχίσουν, θα πέφτουν μέσα σε μια...καταπακτή. Ο τρίτος που απομένει θα βάζει γρίφους στον... leader της ομάδας, τους οποίους θα πρέπει να λύσει για να εξασφαλίσει το μεγάλο δώρο.

Πρόκειται για ένα σόου το οποίο στη Βρετανία γνώρισε τεράστια επιτυχία, καθώς οι celebrities που πήραν μέρος προέρχονταν από μεγάλα σόου, όπως το «X-Factor» και το «Βρετανία, έχεις ταλέντο». Γι' αυτό και οι υπεύθυνοι της ελληνικής παραγωγής αναζητούν αναγνωρίσιμα κι αγαπημένα στο κοινό πρόσωπα, που θα δεχτούν όμως και τον όρο της... βουτιάς στο κενό!

Πηγή:Espressohttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα