Αnt1 δικαίωση: O Γ.Παπαδάκης μετά τα πρωινά κέρδισε και το prime time στοίχημα..Πόσο τον βοήθησε η Α.Βίσση;

08:15 18/3/2013 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του Sold Out το Σάββατο το βράδυ. Όπως ήδη μάθατε από το TvNea και συγκεκριμένα εδώ: 2013/03/t-sold-out-nt1.html η εκπομπή άρεσε αγγίζοντας το 20% σε σύνολο και νεανικά. Άλλη μία έξυπνη κίνηση από πλευράς Αnt1 που με ελάχιστο σχετικά budget κατάφερε να τριπλασιάσει σχεδόν τα ποσοστά που είχε στη ζώνη αυτή κάθε Σάββατο. Μπορεί αρκετοί να υποστήριξαν ότι δεν είχε μεγάλο
ανταγωνισμό, όμως τα δεδομένα είναι αυτά. Όταν θα έχει απέναντι τη νέα εκπομπή του Λουκάκου ή την επανάληψη του Λαζόπουλου, τότε θα δούμε τι θα συμβεί. Μέχρι τότε μένουμε σε αυτά που ήδη έγιναν.
Όσον αφορά τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη, χαλαρός και άμεσος, κατάφερε να μας δείξει άλλη μία πλευρά του. Μπορεί εδώ και 22 χρόνια να κατέχει τη πρωτιά στη πρωινή ενημερωτική ζώνη σπάζοντας όλα τα ρεκόρ της ελληνικής τηλεόρασης, όμως απέδειξε ότι μπορεί και σε διαφορετικά concept να τα πάει αρκετά καλά. Η βασική του καλεσμένη Α.Βίσση ήταν ό,τι καλύτερο ως επιλογή για πρεμιέρα, αν και ένιωθες πώς η παρουσία της, ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, έμεινε στα τετριμμένα. Αρκετά από όσα είδαμε ή ακούσαμε, τα έχουμε ξαναδεί ή ξανακούσει. Αν ήταν άλλος καλεσμένος δε θα έκανε αίσθηση, αλλά πρόκειται ίσως για τη κορυφαία εν ζωή Ελληνίδα star, οπότε υπάρχουν και άλλες απαιτήσεις.. Τέλος, τα σκηνικά ήταν απλά και ενδιαφέροντα, ενώ ο φωτισμός, αν και εύστοχος στα κοντινά πλάνα, θα μπορούσε να είναι πιο λειτουργικός.
_tyler durden
Keywords
Τυχαία Θέματα