Άνετη πρωτιά χθες για τον Ant1!

18:46 24/10/2013 - Πηγή: TVNea
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ποντάρουν και τολμούν να κάνουν πρόωρες προβλέψεις για την έκβαση της τηλεοπτικής αναμέτρησης τη φετινή σεζόν ανάμεσα στο Mega και τον Ant1. Τηλεοπτικοί αναλυτές και... προφήτες δείχνουν φέτος την προτίμησή τους μετά από πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, μετά τις καίριες μεταγραφές και τον έξυπνο προγραμματισμό των νέων παραγωγών. Ο Ant1 εμφανίζεται αυτή την τηλεοπτική σεζόν
ικανός να κάνει την υπέρβαση και να περάσει ξανά μπροστά από το Mega.

Η χθεσινή αναμέτρηση, πάντως, αυτό απέδειξε. Με γενικό μέσο όρο ημέρας 20.9% το κανάλι του Αμαρουσίου κατάφερε να πάρει άνετα την πρωτιά από τη Μεσογείων (βλέπε Mega), η οποία "έκλεισε" στο 18.8%. Το πρωινό πρόγραμμα του Ant1 (ενημέρωση και ψυχαγωγία), οι... αιώνιες μεσημεριανές επαναλήψεις, το "Μπρούσκο", η πρωτιά του δελτίου ειδήσεων και τα προγράμματα της prime time που αντιστάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στον αγώνα του Ολυμπιακού έφεραν τον σταθμό στην κορυφή των προτιμήσεων.

Ωστόσο, θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει πως στη δεδομένη χρονική περίοδο, δεν είναι δίκαιη η σύγκριση της τηλεθέασης μεταξύ Mega και Ant1, αφού το κανάλι της Μεσογείων δεν έχει ακόμη βάλει σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα, σε αντίθεση με το κανάλι του Αμαρουσίου που αυτή την εβδομάδα πηγαίνει από πρεμιέρα σε πρεμιέρα!

Τέλος, ο Alpha βρέθηκε στην τρίτη θέση με 12.7%, το Star ακολούθησε με 10.9%, η Δημόσια Τηλεόραση - μετά την τηλεθέαση-φωτιά που της χάρισε στην prime ο Ολυμπιακός - "έκλεισε" στο 10.4%, ενώ ο ΣΚΑΪ βρέθηκε τελευταίος με 8.9%.
Keywords
Τυχαία Θέματα