Αναταραχή στην απογευματινή ζώνη του Alpha!

10:15 18/6/2015 - Πηγή: TVNea
Τι και αν το ¨Όλα Παίζουν¨ διανύει μία σχετικά καλή περίοδο,αφού έχουν αυξηθεί τα ποσοστά
τηλεθέασης,σύμφωνα με την εκπομπή ¨Με το καλημέρα σας¨ και την Έλενα Πολυκάρπου πράσινο φως δεν θα δοθεί.Φυσικά θα υπάρχει νέα σχολιαστική ψυχαγωγική εκπομπή στο 4 με 6 της απογευματινής ζώνης και όπως φαίνεται η μόνη δεδομένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο της πρώτη από όλους και θεωρείται πολύ γερό χαρτί για τον Alpha.Έτσι
σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Έψιλον,αυτή την περίοδο εξετάζουν πρόσωπα που είτε θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την Κατερίνα είτε η Κατερίνα να πλαισιώσει αυτά.

Βλέπετε,ο σταθμός τη θέλει στη ζώνη αυτή,ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν μπορεί να την εμπιστευτεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να της δώσει τα σκήπτρα μίας εκπομπής.Πάντως ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής κάνει λόγο ότι δίπλα στην Κατερίνα είναι πιθανό να κάτσει μία γυναικεία παρουσία που βρίσκεται σε άλλο μεγάλο κανάλι.Και αν δεχτεί αυτό το πρόσωπο θα είναι αρκετά δύσκολο να συμβιβαστεί σε δεύτερο ρόλο.

Εν κατακλείδι,τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί για το μέλλον της ζώνης,ενώ και η παραμονή του προγράμματος ¨Όλα Παίζουν¨ δεν είναι ένα σενάριο που έχει εγκαταλειφθεί.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα