Άναψε φωτιές το... Hot dog!

15:31 28/2/2013 - Πηγή: TVNea
Τι ήταν να κυκλοφορήσει πως η σειρά "Hot dog" της Ρένας Ρίγγα πρόκειται να αποτελέσει την μόνη νέα παραγωγή της κρατικής τηλεόρασης; Πολλοί ήταν οι…μνηστήρες που "έπαιζαν" μαζί της,οι οποίοι… πήραν φωτιά κι άρχισαν να βάλλουν εναντίον του… πακέτου που θα υπογράφει σκηνοθετική η ικανή Ρέινα Εσκενάζι και που-πάντα καλώς εχόντων των πραγμάτων-θα υποστηρίζεται υποκριτικά από τους Σμαράγδα Καρύδη και Αλέξη Γεωργούλη.Μπουρλότο!

Πάρα πολλοί είναι οι σεναριογράφοι που υπέβαλλαν προτάσεις τους στην κρατική τηλεόραση που καιρό τώρα έχει … γυρίσει την πλάτη της στην ελληνική μυθοπλασία! Περίμεναν υπομονετικά να πάρουν την όποια απάντηση για το τι κάνει τελικά το κανάλι έως την ώρα που…έσκασε η είδηση ότι η μόνη σειρά που παίρνει το πράσινο φως είναι το "Hot Dog" των Ρίγγα-Εσκενάζι.

Ήξεραν ότι τέλη Μάρτη θα ανακοίνωναν την απόφαση για το ποιοι θα μπούνε στο…παιχνίδι και ποιοι όχι και με το που μαθεύτηκε ότι η σειρά της θα’ ναι αυτή που θα γυριστεί,άρχισαν να…φορτώνουν και να τα…χώνουν! Το τι…κόλαση γίνεται απ’τη στιγμή που έγινε αυτό,δεν περιγράφεται. Κιλά χοληηηης έχουν χυθεί και περιμένουν όλοι τα τέλη Μάρτη για να δούνε αν…φούντωσαν χωρίς λόγο και δεν είναι αυτή η μόνη δουλειά που θα γίνει,ή αν πράγματι … παίχτηκε παιχνίδι στην πλάτη τους που τους άφησε εκτός!

Οι πιο πολλοί,λένε,είναι έτοιμοι να τα…χώσουν κανονικά και δημοσίως.Όσο για την ίδια την καλή σεναριογράφο δεν…ρίχνει λάδι στη φωτιά,δεν απαντά σε επιθέσεις κι αφήνει το ίδιο το κανάλι να κάνει την δουλειά του.Δεν προλαβαίνει κιόλας,αφού…τρέχει μαραθώνιο απ’ τα σενάρια του "Πίσω στο σπίτι" σ’αυτά του "Hot Dog".

(tv zapping)
Keywords
Τυχαία Θέματα