Αμφιταλαντεύεται η Ελεονώρα για το μεσημεριανό

18:44 4/3/2020 - Πηγή: TVNea

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Ελεονώρα Μελέτη. Σε σχέση με πέρσι η τηλεθέαση στο late night άλλαξε χέρια και πέρασε από την ίδια στον Γρηγόρη. Άλλαξαν στη συνέχεια μέρες οι μετάδοσης της εκπομπής της «Μεσάνυχτα» για μην κοντράρονται οι δύο εκπομπές ενώ λίγο νωρίτερα και ενώ η σεζόν ήταν σε εξέλιξη, αποχώρησε η επί χρόνια συνεργάτιδά της και αρχισυντάκτρια της εκπομπής Πωλίνα Τόλη για να αναλάβει το στήσιμο του «Big Brother».
Η
Ελεονώρα Μελέτη σε κάθε περίπτωση θα μείνει στον Alpha όμως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Επιθυμία της είναι να συνεχίσει τα «Μεσάνυχτα» ωστόσο έχοντας ένα καλό lead in που θα δώσει περιθώριο στην εκπομπή να πάρει τα πάνω της.
Από τον Alpha μάλλον την προτιμούν στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, όμως η ίδια για να το αναλάβει θέλει και κάποιες «εγγυήσεις». Δηλαδή καλό αρχισυντάκτη, δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και μια περίοδο χάριτος. Μένει λοιπόν στο κανάλι, όμως το τι θα κάνει θα αποφασιστεί αρκετά αργότερα ίσως ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι αφού θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με τη Ελένη Μενεγάκη.
nassosblog
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα