Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Star...

19:01 5/9/2015 - Πηγή: TVNea
Τι και αν βρισκόμαστε λιγότερο 15 μέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών τα κανάλια φαίνονται πως
έχουν διάθεση να κάνουν μεταγραφές και να καταστρώσουν τηλεοπτικά σχέδια ώστε να κερδίσουν όσο τον δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν μία είδηση που έσκασε χθες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι η οριστική μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στο Star.Βέβαια αυτό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βόμβα,αφού ακουγόταν καιρό.Έκπληξη όμως αποτελεί η ζώνη στην οποία θα τον δούμε.

Συγκεκριμένα
θα είναι το νέο lead in του κεντρικού δελτίου του σταθμού και θα παρουσιάζει ένα σατιρικό καθημερινό πρόγραμμα,όπως έκανε παλαιότερα στον Ant1 και στο Άλτερ.Αυτό βέβαια αλλάζει τις ισορροπίες στο κανάλι της Κηφισσίας,αφού αυτή τη θέση την κατείχε μέχρι πρότινος το τηλεπαιχνίδι ¨Ο τροχός της τύχης¨.

Το πρόγραμμα προφανώς και δεν κόβεται,αφού έχει πάρει το πράσινο φως και μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα.Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει είναι να μεταφερθεί μία ώρα νωρίτερα,όπως και το ¨Blind Taste¨ μία ώρα νωρίτερα από ότι θα έβγαινε.Το Star θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό τρίωρο(5-8) από ψυχαγωγικά προγράμματα,ποντάροντας στο νεανικό κοινό.

Ταυτόχρονα όσον αφορά το κυπριακό σήριαλ ¨9 μήνες¨ τα δεδομένα επίσης φαίνονται να αλλάζουν.Έτσι ενώ ο αρχικός στόχος είναι το νέο πρόγραμμα να βγαίνει στην prime time,τελικά το κανάλι επιμένει να εντάξει εκείνη την ώρα μία οικογενειακή καθημερινή κωμική σειρά.Ιδέα που κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος εγκαταλείφθηκε,αλλά τώρα φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά.Αυτό λογικά θα σημαίνει πως οι ¨9 μήνες¨ μετακομίζουν στην απογευματινή ζώνη στο κενό ανάμεσα στο ¨Φώτη και τη Μαρία¨ και στο ¨Blind taste¨.

Εν κατακλείδι,το μόνο σίγουρο είναι πως το Star θέλει να ξεφύγει από την αδράνεια που τον διακατείχε πέρυσι και να μπει δυναμική στη μάχη των 3 πρώτων καναλιών.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα