Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα

22:45 21/9/2018 - Πηγή: TVNea
Εντύπωση προκάλεσε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν η αποχώρηση -παραίτηση κατά τον ALPHA, απόλυση σύμφωνα με την ίδια- της διευθύντριας προγράμματος του σταθμού Ιζαμπέλας Σασλόγλου.

Ωστόσο όπως φαίνεται η αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του δεν θα είναι η μοναδική καθώς… κόσμος πάει κι έρχεται στο κανάλι της Κάντζας.

Η πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα αφορά την κορυφή της, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Παπαδρόσο που εδώ και λίγες ημέρες, αμέσως μετά την παρουσίαση προγράμματος του
ALPHA λέγεται ότι ήταν και η τελευταία που έκανε ως διευθύνων σύμβουλος. Αν και για κάποιους είναι «απλά φήμη» εντούτοις δεν διαψεύδεται, ενώ μάλιστα ενισχύεται από μία ακόμα… φήμη (;!;) που θέλει για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου να έχουν γίνει συναντήσεις με δύο πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο των media αλλά είναι υποψήφια για να αναλάβουν το κανάλι λόγω των «τεχνοκρατικών γνώσεων και εμπειρίας τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αξιόπιστες «πηγές». Οι ίδιες μάλιστα αναφέρουν ότι οι αλλαγές αυτές απορρέουν από τη συνεργασία ALPHA και STAR που δεν είναι μόνο σε… κτηριακό και τεχνικό επίπεδο. Αξιοσημείωτο δε είναι ότι μετά την παρουσίαση του προγράμματος στο Ζάππειο δίπλα από τον επιχειρηματία του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά καθόταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του STAR Πάνος Κυριακόπουλος, ενισχύοντας τα σενάρια για τη μορφή της συνεργασίας. Ωστόσο οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν ότι αν και προβλέπεται αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα και δη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου το έργο του Βασίλη Παπαδρόσου στον ALPHA κρίνεται ως επιτυχές και για το λόγο αυτό ίσως διατηρήσει –τιμής ένεκεν- τη θέση του προέδρου, με βασικό ρόλο και έργο όμως στην ενημέρωση του σταθμού.

Εκτός όμως από την κορυφή σημειώνονται κι άλλες αλλαγές στη διοικητική «πυραμίδα», καθώς μετά την (πάμε ξανά) αποχώρηση -παραίτηση κατά τον ALPHA, απόλυση σύμφωνα με την ίδια- της διευθύντριας προγράμματος του σταθμού Ιζαμπέλας Σασλόγλου απολύθηκε και η συνεργάτιδά της Νατάσα Λεσιώτη. Από την επόμενη βδομάδα όμως αναμένεται να επιστρέψει επίσημα στο σταθμό η Μαρία Σαγανά στον οποίο είχε βρεθεί το 2015 μετά από μακρά πορεία στο MEGA και παραιτήθηκε από τον ALPHA πριν από λίγους μήνες «λόγω διαφωνιών με τη Σασλόγου», όπως αναφέρουν αξιόπιστες «πηγές» τονίζοντας πως θα αναλάβει ξανά τη διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» υπάρχει κάποια… δέσμευση με άλλον τηλεοπτικό σταθμό αλλά τονίζουν πως «η επιστροφή στην Κάντζα» έχει δρομολογηθεί.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι αλλαγές στην «πυραμίδα» του σταθμού και μάλιστα σε τόσο καίριες διοικητικές θέσεις στην αρχή της σεζόν δικαιολογημένα προκαλούν ερωτήματα για το μέλλον του σταθμού… κι όχι βεβαίως κτηριακά… καθώς φαίνεται ότι κάτι άλλο κτίζεται…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα