Αλέξης Γεωργούλης: "Ο έρωτας είναι μόνο αλήθεια"

15:30 12/5/2013 - Πηγή: TVNea
Συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού με το θεατρικό έργο "Απ' την πρώτη στιγμή" που σκηνοθετεί ο πρώτος.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά τώρα επανέρχεται για τις τελευταίες παραστάσεις σε Ιεράπετρα (13/5), Ζάκυνθο (17/5), Κυπαρισσία (18/5), Λευκωσία (23/5), Λάρνακα (24/5) και Λάρισα (1,2/6).

Ο 39χρονος -εργένης- ηθοποιός μίλησε στη citypress.gr, για τη συνεργασία του με τη Μαρία Σολωμού, λέγοντας:
"Με τη Μαρία λέγαμε να κάνουμε κάτι πολλά χρόνια. Έχουν έρθει στα χέρια μας διάφορα έργα, ασχοληθήκαμε με πολλά πράγματα, αλλά τελικά αυτή την εποχή μας «κάθισε». Πήρα την απόφαση να κάνω κάποια άλλα πράγματα πέραν της θεατρικής φύσεως και περιμένοντας ψάχναμε…Έτσι έπεσε στα χέρια μου το κείμενο –που μόνο θεατρικό δεν ήταν- του Αντώνη Χατζαντώνη που μιλούσε για τις ταυτότητες που δύο άνθρωποι οικειοποιούνται και αποφασίζουν να ζήσουν με τις πλαστές ταυτότητες. Πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Και στηρίζεται σε αυτό που έλεγε ο Τσαρούχης ότι «στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι», αλλά και με το αγγλικό «Προσποιήσου το μέχρι να το πετύχεις». Η διαφορά είναι ότι στο ένα πρέπει να το καταφέρεις και όχι να το λες. Η ιδέα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί παρουσίαζε ένα σημαντικό θέμα, μέσα από ένα άλλο: Τον έρωτα. Δύο πράγματα αντίθετα, γιατί ο έρωτας απαιτεί αλήθεια. Μου άρεσε αυτή η προσέγγιση και ήθελα να το κάνω θεατρικό".

Όπως δηλώνει στη συνέντευξη του "ο έρωτας είναι μόνο αλήθεια και όποτε λες ψέματα, σταματά να βιώνεις τον έρωτα". Ο Αλέξης Γεωργούλης λέει επίσης ότι είναι ευχαριστημένος με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα: "Ναι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με κάνει να επαναπαύομαι και να λέω ότι θα κάνω κάτι άλλο, αφού έχω πετύχει. Πιστεύω ότι σαν νόημα στη ζωή είναι ότι προχωράω στα ταξίδια, είτε αυτό σημαίνει επιτυχία ή αποτυχία, σωστή ή λανθασμένη επιλογή".

Τέλος, εξομολογείται πως έχει "πληρώσει" για πράγματα στη ζωή του: ''Αυτό που θα ‘λεγα ότι έχω «πληρώσει» ακριβά και «πληρώνω» κιόλας, το βλέπω και σε άλλους ανθρώπους, είναι ο εγωισμός μας. Πράγματα που έχουν να κάνουν με τον εγωισμό, γυρνούν εναντίων μας. Παράδειγμα, πως λειτουργούμε στον έρωτα'', ενώ έχει ζήσει έντονες στιγμές ''κυρίως στον έρωτα''.
Ο γνωστός ηθοποιός μετά το πέρας τον παραστάσεων θα ξανά φύγει για Λος Άντζελες, αλλά θα επανέλθει λόγω των υποχρεώσεων του.
Keywords
Αναζητήσεις
χηχχ ερωτα
Τυχαία Θέματα