Αλεξάνδρα Παλαιολόγου- Μίνα Ορφανού:Μάλλον θα σταματήσουν οι Βασιλιάδες

15:25 15/10/2012 - Πηγή: TVNea
Πρόσφατα, είχα ακουστεί πως η τηλεοπτική σειρά του Mega «Βασιλιάδες» θα ξεκινήσει και πάλι να προβάλλεται κανονικά τον Ιανουάριο του 2013. Κάτι τέτοιο όμως, δεν φαίνεται να είναι εφικτό, αφού τα γυρίσματα θα έπρεπε ήδη να είχαν ξεκινήσει, αλλά και οι ηθοποιοί να έχουν πληρωθεί για τα επεισόδια που έχουν προβληθεί από το κανάλι.

Σε επικοινωνία που είχε με το Yupiii, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε: «Δυστυχώς, διανύουμε μία άσχημη φάση και για τη χώρα μας, αλλά και για τη δουλειά μας. Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα γίνει με τους “Βασιλιάδες”,
αλλά, το πιθανότερο είναι η σειρά να σταματήσει, αφού δεν πρόκειται να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα αν δεν πάρουμε τα χρήματα που ήδη έχουμε δουλέψει. Κοίτα που φτάσαμε!».

Όσο για την αντίδραση της παραγωγής: η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε: «Καμία αντίδραση! Ενημερωθήκαμε ότι τα γυρίσματα πρέπει να ξεκινήσουν -μάλιστα, δείξαμε καλή θέληση και γυρίσαμε και το τρέιλερ της σειράς- όμως δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Προσωπικά, είμαι πολύ απαισιόδοξη και, προφανώς, δεν θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα της σειράς, που τόσο αγάπησε ο κόσμος».

Στη συνέχεια, το Yupiii επικοινώνησε και με τη Μίνα Ορφανού, η οποία ήταν κάθετη: «Κοιτάξτε, και σας μιλάω εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου. Εάν δεν εξοφληθώ πλήρως, δεν πρόκειται να πάω στα γυρίσματα. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα! Κι αν είναι να σταματήσει η σειρά, τι να πω; Ας σταματήσει! Τόσους μήνες πηγαινοερχόμασταν στα γυρίσματα, διανύαμε αποστάσεις και δεν πληρωθήκαμε ούτε τη βενζίνη μας. Είναι σωστό αυτό; Όχι! Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε»http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα