Αλέκος Αλεξανδράκης,Μαρία Ναυπλιώτου,Άρης Λεμπεσόπουλος,Μυρτώ Αλικάκη 16 χρόνια πριν!

09:45 26/6/2014 - Πηγή: TVNea
Με αφορμή τα γυρίσματα της ''Δικαίωσης'' στην Σύρο, θυμηθήκαμε άλλη μια σειρά του Mega ''Η Αίθουσα του Θρόνου'' που αποτέλεσε μια απο τις μεγαλύτερες παραγωγές του καναλιού την περίοδο εκείνη (1998) , 16 χρόνια πρίν, η οποία είχε επίσης γυριστεί στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Εδώ βλέπουμε μερικούς απο τους ήρωες της δραματικής σειράς σε παρασκηνιακές φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία η Μαρία Ναυπλιώτου που ως ''Γλάυκη'' ξεχώρισε και εντυπωσίασε & η εξαιρετική Μυρτώ Αλικάκη σε ολιγόλεπτο διάλειμμα.
Στην δεύτερη φωτογραφία
βλέπουμε τον Άρη Λεμπεσόπουλο ώς ''Λουκά'' σε μία απο τις σκηνές της σειράς, όπου επιστρέφει στο νησί που μεγάλωσε , μετά απο αρκετά χρόνια παραμονής του σε μοναστήρι . Στο βάθος διακρίνουμε και τον αλησμόνητο σπουδαίο ηθοποιό Αλέκο Αλεξανδράκη!

Η Σειρά ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τάσου Αθανασιάδη. Το κάστ πολυπληθές και με πολλά ονόματα μεγατόνων του Ελληνικού Θεάτρου & Κινηματογράφου : Νίκος Ρίζος, Αλέκος Αλεξανδράκης, Ρένα Πιττάκη,Μίμης Κουγιουμτζής, Σοφοκλής Πέππας.

Έπαιξαν : Αλεξάνδρα Παντελάκη,Δημήτρης Λιγνάδης, Αλέκος Συσσοβίτης, Εύης Γαβριηλίδης, Ελισάβετ Νασλίδου,Αλέξανδρος Μυλωνάς, Τατιάνα Παπαμόσχου, Νίνη Βοσνιάκου,Λάουρα Ντενιγκρίς καθώς και άλλοι ηθοποιοί.
Η Σκηνοθεσία ήταν της Πηγής Δημητρακοπούλου και το σενάριο είχε επιμεληθεί η Ντόρα Φασέα.
Παραγωγός η Φρόσω Ράλλη και η μουσική επένδυση ήταν της μοναδικής Ευανθίας Ρεμπούτσικας.

Πηγή Φωτογραφικού Υλικού: facebook.com/haithousatouthronou & Πηγή Δημητρακοπούλου.
Έρευνα - Παρουσίαση Για το TvNea : Δημήτρης Σελλάς
Keywords
Τυχαία Θέματα