Άκυρη η γιορτή για το opening του OPEN...

22:03 26/11/2018 - Πηγή: TVNea

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από το επίσημο opening του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού.
Σίγουρα τα στελέχη του αλλά και η ιδιοκτησία δεν περίμεναν με το «καλησπέρα σας» που είπε η Έλλη Στάη για πρώτη φορά το OPEN θα σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις και θα γινόταν… talk of the Greece.

Οι χαμηλές επιδόσεις του όμως στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα σε σχέση και με το υψηλό κόστος προγράμματός του φαίνεται ότι αναγκάζουν ανώτατους αξιωματούχους της επιχείρησης να παρέμβουν ζητώντας επανέλεγχο σε ορισμένα από
τα προγράμματα που κοστίζουν πολλά και δεν φέρνουν τίποτα.

Στο πλαίσιο αυτού του ελέγχου αποφασίστηκε το «πάγωμα» στο «La Banda» θέλοντας να αποφύγουν το να βγει ένα ακόμα πρόγραμμα που δεν θα το παρακολουθεί κανείς. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου «πάγωσαν» ακόμα και εκδήλωση που είχαν σκοπό να γίνει λίγο πριν το τέλος του χρόνου στην οποία θα γιόρταζαν το opening του OPEN.

Με τις χαμηλές πτήσεις όμως του σταθμού αποφάσισαν πως δεν είναι καιρός για γιορτές και έτσι σκέφτονται πως αν γίνει θα την πραγματοποιήσουν στις αρχές του καινούργιου χρόνου, όπου θα παρουσιάσουν και κάποια καινούργια προγράμματά τους, όπως το X Factor με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Βέβαια αν διαπιστωθεί από τον έλεγχο πως κάποιες ακριβές επιλογές ήταν για τα… πανηγύρια και όχι για έναν τηλεοπτικό σταθμό που υποστηρίζει ότι είναι «Beyond Tv» τότε ίσως δρομολογηθούν κι άλλες αλλαγές στον τηλεοπτικό σταθμό…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα