Ακόμη μια πρωτιά για το "Dancing with the stars 3"!

16:16 22/2/2013 - Πηγή: TVNea

Το Dancing With The Stars πρωταγωνίστησε από την πρώτηστιγμή στα social media και κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον εκατομμυρίωνusers. Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, βραδιά τουτελικού, η μεγάλη ανταπόκριση που είχε το showτου ΑΝΤ1 στα social media ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, κατακτώντας ένα τεράστιο ρεκόρκαι
κερδίζοντας έτσι, τοντίτλο του πιο επιτυχημένου Social TV προγράμματος τηςελληνικής τηλεόρασης.
Σύμφωνα με την εταιρία Harvantics.com η οποία ειδικεύεταιστη συλλογή και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων για τη χρήση των socialmedia, προκύπτουν τα ακόλουθα στοιχεία: τηβραδιά του τελικού τα συνολικά impressions για #dwts3 ξεπέρασαν τα 30εκατομμύρια, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του ημιτελικού που ήτανστα 11 εκατομμύρια. Επίσης, το #dwts3 χρησιμοποιήθηκεαπό τους χρήστες περισσότερες από 16.500 φορές και οι τηλεθεατές ανάρτησαν tweets που ξεπέρασαντις 20.000! Κατάμέσο όρο κάθε χρήστης έκανε 4 tweets γιατο @DWTS3 ενώ, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Live γίνονταν 1.000 tweets το λεπτό! Όσο για τους δύο φιναλίστ τουτελικού, τα impressions για τη ΝτορέτταΠαπαδημητρίου έφτασαν τα 8,8 εκατομμύρια και για τον Ηλία Βρεττό τα 9εκατομμύρια!
Ο ΑΝΤ1 ήταν ο πρώτος σταθμός που έφερεστην ελληνική τηλεόραση την ξεχωριστή εμπειρία του social TV και εισήγαγε τοκοινό σε μια νέα, συναρπαστική εποχή τεχνολογίας, ανεβάζοντας τη διαδραστικήεπικοινωνία σε άλλο επίπεδο. Το DANCING WITH THE STARS III κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κόσμου,που συμμετείχε όλο και περισσότερο. Κάθε εβδομάδα τα tweets σημείωνανσυστηματική αύξηση, ενώ τις περισσότερες φορές το #dwts3 βρέθηκε να φιγουράρειως το Νο1 trending topic ημέρας και Νο1 trending topic εβδομάδας.
Η αγάπη και η προτίμηση του κοινού στο DANCING WITH THESTARS ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τοδημοφιλές show του ΑΝΤ1 να αναδειχτεί ωςτο πιο επιτυχημένο Social TV πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης!
Ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό παρών, συνδυάζονταςαρμονικά τα τηλεοπτικά του προγράμματα με το Twitter, το Facebook καιτις υπόλοιπες πλατφόρμες.
Keywords
Τυχαία Θέματα