Ακόμα μια νέα εκπομπή ξεκινάει στο Epsilon με παρουσιάστρια την….

10:14 6/6/2018 - Πηγή: TVNea
Είναι ελπιδοφόρο να γίνονται νέες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση ώστε να έχει ο τηλεθεατής πολλές επιλογές και οι άνθρωποι του χώρου να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Το Epsilon είναι γεγονός πως κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει το προφίλ του επενδύοντας στην ψυχαγωγία, στηρίζοντας την ενημέρωση και κάνοντας δυνατές μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής όμως το πρόγραμμα του σταθμού έχει κάποιες ανακατατάξεις όσον αφορά στη μεσημεριανή καθημερινή του ζώνη. Μετά την κοινωνική εκπομπή «Εμείς» με
τη Χριστίνα Λαμπίρη δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη εκπομπή αλλάζουν ανάλογα με την ημέρα και το μήνα.

Να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε δει στη μεσημεριανή ζώνη του Epsilon την εκπομπή 2 στις «Δυο», το «Art Box» και το «Άριστη Γεύση» που κόπηκαν, το «Κάθε μέρα chef» που προβάλλεται κάθε Δ-Τ-Τ στις 14:45 και το «Style Rules» που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 14:45 και το παρουσιάζουν οι Βίκυ Μπουζούνη, Διονύσης Πάνος, Νίκη Πετρουλάκη.

Με δελτίο τύπου από το Epsilon έγινε γνωστό πως ακόμα μια αλλαγή θα υπάρξει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Το «Style Rules» σταματά και τη θέση το παίρνει η «Έξυπνη ζωή». «Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και κάθε Πέμπτη (21/7 & 28/7) στις 14.50 θα μεταδίδεται η νέα εκπομπή ΕΞΥΠΝΗ ΖΩΗ με την Άννα Πρέλεβιτς», γράφει η ανακοίνωση.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα