Ακόμα μια μεγάλη επιστροφή στον Ant1?

19:01 14/8/2013 - Πηγή: TVNea
Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά και για το τηλεοπτικό πεδίο περίοδο ο ΑΝΤ1 συγκέντρωσε στο δυναμικό του αρκετούς παρουσιαστές και όπως φαίνεται την επόμενη σεζόν θα έχει πλούσιο εγχώριας παραγωγής πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό και όπως ακούγεται, τα στελέχη του Αμαρουσίου αποφάσισαν να… ενεργοποιήσουν ξανά τη δική τους εταιρεία παραγωγής, την «Ena Productions». Η εταιρεία παραγωγής
που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1 έκανε επί σειρά ετών τις μεγαλύτερες παραγωγές για το σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια… παροπλίστηκε και παρέμενε αδρανής.

Εντούτοις δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία εκκαθάρισης, αλλά περίμενε όπως αποδεικνύεται την κατάλληλη στιγμή για να αναλάβει ξανά ενεργό ρόλο στις εσωτερικές παραγωγές. Όπως ακούγεται μάλιστα σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση της εταιρείας παραγωγής είναι και οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ, τις οποίες φαίνεται ότι θα… εκμεταλλευθούν στο Μαρούσι για να μπορέσουν να βγάλουν περισσότερες παραγωγές.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, για το τιμόνι της «Ena Productions» έχουν γίνει συζητήσεις με την Αγλαΐα Λάτσιου, που συνεργαζόταν με τον ΑΝΤ1 επί σειρά ετών ως Executive Producer, αλλά στη συνέχεια είχε αναλάβει ως γενική διευθύντρια την «Plus Productions», την εταιρεία παραγωγής που ανήκει στον ALPHA. Μετά από 9 χρόνια πετυχημένης πορείας στο κανάλι της Κάντζας όμως, η Αγλαΐα Λάτσιου αποχώρησε από τον ALPHA και όπως φαίνεται θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 που ετοιμάζεται την επόμενη σεζόν να βγάλει πρόγραμμα με πολλές εγχώριες παραγωγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι συζητήσεις μεταξύ του σταθμού του Αμαρουσίου και του στελέχους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα θα αποφασιστούν στις αρχές του επόμενου μήνα. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι οι επαγγελματικοί δρόμοι του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου και της αδερφής του Αγλαΐας θα συναντηθούν για ακόμα μία φορά στο Μαρούσι.

Γρηγόρης Μελάς-newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα