Άκης Πετρετζίκης: Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό project μετά τη συνεργασία με τον Alpha

23:26 22/3/2017 - Πηγή: TVNea
Πρόκειται για έναν από τους πιο δραστήριους ανθρώπους της showbiz και όχι άδικα. Ο Άκης Πετρετζίκης, μετά τη νίκη του στο Master Chef κατάφερε να αποκτήσει μεγάλο κοινό, τόσο από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όσο και από τις μαγειρικές του ιδέες.

Ο ίδιος έχει φροντίσει να διατηρεί ενημερωμένο το κοινό του μέσα
από τα social media αλλά και το κανάλι του στο YouTube, ενώ έχει ήδη εκδώσει και βιβλία.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η τηλεοπτική του επιστροφή στον Alpha. Μάλιστα το κανάλι της Κάντζας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία έγραφε: «Άνοιξη, η εποχή με τα πιο έντονα αρώματα και γεύσεις. Η πιο κατάλληλη στιγμή για να έρθει στον ALPHA ο Άκης Πετρετζίκης. Ο δημοφιλής σεφ ετοιμάζει ένα ξεχωριστό παιχνίδι μαγειρικής που θα ενθουσιάσει. Γεύση και γούστο, χαμόγελα και συνταγές αναμειγνύονται στην κουζίνα του ALPHA με μαέστρο τον Άκη Πετρετζίκη και μοναδικό νικητή την όρεξη».

Εκτός όμως αυτών, ο Άκης φαίνεται πως αποκτά το δικό του χώρο! Μιλάμε για το Kitchen Lab του, ένα νέο χώρο στην Αγία Παρασκευή, που ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες. Ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ ανέβασε φωτογραφία έξω από τον χώρο του προετοιμάζοντας τους φίλους του…

Δείτε τις αναρτήσεις.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα