Αγωνία για 200 άτομα της σειράς «Δικαίωση» που είναι απλήρωτα!

13:32 12/2/2015 - Πηγή: TVNea
Ντόμινο εξελίξεων στο Mega! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τεχνικοί και πρωταγωνιστές του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ «Δικαίωση» παραμένουν απλήρωτοι, με αποτέλεσμα να έχουν αβεβαιότητα για το μέλλον. Πρόκειται για διακόσια άτομα τα οποία ζουν μέσα στην αγωνία, καθώς το κανάλι έχει καθυστερήσει να πληρώσει την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών Ανωση και αυτή με τη σειρά της δεν έχει χρήματα στο ταμείο της για να δώσει τις οφειλόμενες αμοιβές. Κι όλα αυτά συμβαίνουν στη μοναδική δραματική σειρά του Mega, που κρατά σε αξιοπρεπή
επίπεδα τα νούμερα τηλεθέασης της prime time.

Οι συντελεστές της παραγωγής τηρούν στάση αναμονής, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δώσει τόσο στο κανάλι όσο και στην Ανωση να καταλάβουν πως αν δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα χρήματα, οι τεχνικοί θα σβήσουν τις κάμερες και οι ηθοποιοί δεν θα προσέρχονται στα γυρίσματα. Κι αυτό γιατί όλοι τους βρίσκονται στο πόστο τους καθημερινά πραγματοποιώντας δωδεκάωρα γυρίσματα, που σημαίνει έξοδα και κούραση από μέρους τους.

Το φινάλε

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα «Κλεμμένα όνειρα» που θα λάβουν πρόωρο τέλος, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο για τη «Δικαίωση», αφού η υπόθεση έχει «ανοίξει» και δεν... σηκώνει σεναριακό «συμμάζεμα». Το σίριαλ είχε πάρει το πράσινο φως από το Mega για να ολοκληρώσει τον κύκλο του στο τέλος Ιουνίου και κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Σε περίπτωση που το κανάλιδεν μπορέσει να βρει τα χρήματα για να αποπληρώσει τους συντελεστές, τότε διακόσιοι άνθρωποι θα βρεθούν στην ανεργία. Οπως είναι αναμενόμενο, οι τεχνικοί και οι ηθοποιοί ανταλλάσσουν απόψεις και σκέψεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μάλιστα αυτό που αναρωτιούνται είναι γιατί να περνούν όλη αυτή την ταλαιπωρία, εφόσον η «θυσία» των «Κλεμμένων ονείρων» θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα στο κανάλι. Η μεγάλη τους, δε, απορία είναι πώς σχεδιάστηκε το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega, από τη στιγμή που υπήρχε δυσκολία όσον αφορά το να πληρώνονται οι εξωτερικοί συνεργάτες στην ώρα τους.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα