Αγώνας χωρίς αύριο: ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ (21.00 MEGA-OTE ΤV)

18:01 19/11/2013 - Πηγή: TVNea
Το Βουκουρέστι ζει και αναπνέει για το αποψινό παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ελλάδα. Όχι δεν πρόκειται για φράση κλισέ, είναι η πραγματικότητα και ο Πιτσούρκα έχει την τιμητική του, καθώς όπως φαίνεται δεν υπάρχει Ρουμάνος που να συμπαθεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Μια βόλτα στις συνοικίες της πόλης το πρωί της Τρίτης ήταν αρκετή για να μπει και ο πλέον άσχετος με το ποδόσφαιρο στο κλίμα του αποψινού αγώνα. Οι Ρουμάνοι πάντως παρά την αισιοδοξία που εκφράζεται στα ΜΜΕ,
κρατούν μικρό καλάθι. Δεν δείχνουν να εμπιστεύονται την εθνική τους ομάδα. Έχουν παράπονα από τους παίκτες για την εμφάνισή τους στον πρώτο αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ η πλειοψηφία θα επιθυμούσε να δει άλλον προπονητή από τον Πιτσούρκα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας απόψε.
Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο. Ενδεικτικό της αντιπάθειας που νιώθουν γι αυτόν οι φίλοι της εθνικής ομάδας της χώρας είναι και το παράδειγμα της σχετικής φωτογραφίας. Σε ένα υπαίθριο ψητοπωλείο σε παζάρι της ρουμανικής πρωτεύουσας, το όνομα του Πιτσούρκα είναι γραμμένο πάνω σε ένα σουβλιστό αρνί και ο ψήστης ποζάρει δίπλα σε αυτό με καμάρι και υπερηφάνεια!
Όπως είναι λογικό ο ρουμανικός Τύπος ασχολείται καθολικά με τον αποψινό αγώνα. Ξεφυλλίζοντας τις αθλητικές εφημερίδες σήμερα οι αναλύσεις, οι δηλώσεις, τα άρθρα και τα ρεπορτάζ που αφορούν στο ματς, δίνουν και παίρνουν.
Και η αλήθεια είναι ότι η αισιοδοξία των ΜΜΕ για πρόκριση της Ρουμανίας, είναι μεγαλύτερη από αυτή του απλού κόσμου.

Tρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, στις 21:00, δείτε τον αγώνα ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, σε απευθείας μετάδοση από το Βουκουρέστι. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Στις 23.00 μεταδίδεται η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, με το «τρίτο ημίχρονο» του ματς, αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρώην διεθνής άσος Κώστας Χαλκιάς. Σε ζωντανή σύνδεση, τον αγώνα θα σχολιάσει ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα