Αγάθωνας: "Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν!" (Video)

16:46 23/2/2013 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Καλημέρα ΣΚΑΪ" του Γιώργου Αυτιά ήταν ο φετινός μας εκπρόσωπος στη Eurovision, Αγάθωνας Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ο ρεμπέτης ερμηνευτής μίλησε και για τις απαγορευμένες ουσίες, όταν ρωτήθηκε από τη Μάγδα Τσέγκου για τον τίτλο του κομματιού που
θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας.

"Να αφεθούν ελεύθερα όλα και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Δηλαδή, για τον αθλητισμό ελεύθερο το ντοπάρισμα και όποιος είναι μάγκας να ντοπάρεται και να πεθαίνει στα 30 του! Δεν με νοιάζει! Αν θέλει ο άλλος να αυτοκτονήσει, μπορεί να αυτοκτονήσει ελεύθερα. Το αλκοόλ μέχρι ένα σημείο είναι πολύ ωραίο. Το τσιγάρο σκοτώνει περισσότερους, αλλά δεν λέμε τίποτα. Το καημένο το χασισάκι δεν σκοτώνει κανέναν, αλλά το έχουμε απαγορευμένο γιατί ...τα συμφέροντα. Κάποτε η ηρωΐνη και η κοκαΐνη πουλιόντουσαν στα φαρμακεία. Τότε δεν γινόταν κατάχρηση. Τώρα πουλιέται από τους εμπόρους, τους οποίους θα έπρεπε να καταδικάζουμε σε θάνατο. Δεν περιμένουν εμάς οι Ευρωπαίοι για να πιουν. Έρχονται εδώ πέρα και μπεκρουλιάζουνε!" δηλώνει ο ερμηνευτής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα