Αυτό το Πάσχα, ας γίνουμε νονοί για χιλιάδες παιδιά!

16:01 19/3/2015 - Πηγή: TVNea

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Εθνική τράπεζα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», για 3η χρονιά οργανώνουν το Σάββατο 21 Μαρτίου και για τρία Σάββατα, σειρά δράσεων, σε Αθήνα και περιφέρεια, με τίτλο «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΝΟΣ».
Σκοπός της δράσης είναι να
συγκεντρωθούν ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, για τα παιδιά άπορων οικογενειών δήμων και ιδρυμάτων της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».
Στο πρώτο ραντεβού, το Σάββατο 21 Μαρτίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι συγκεντρώνουμε δώρα: Στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στον Άγιο Δημήτριο, στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mallκαι στο Περιστέρι, μπροστά από το Δημαρχείοκαι στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία ΑριστοτέλουςΤα ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, θα πρέπει να είναι καινούρια ή σε άψογη κατάσταση.
Στα σημεία θα περιμένουν εκπλήξεις και happening τα παιδιά που θα προσέλθουν για να φέρουν τα δώρα τους! Τα δώρα που θα προσφερθούν θα παραληφθούν από εθελοντές των ιδρυμάτων αλλά και από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των δήμων, όπου γίνονται οι δράσεις.http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
δωρα στο νονο για πασχα
Τυχαία Θέματα