Αυτές είναι οι τρεις πολυεθνικές φίλες στην «Εθνική Ελλάδος»

08:30 17/2/2015 - Πηγή: TVNea
Ποιες είναι στ' αλήθεια οι 3 νεαρές γυναίκες με τις διαφορετικές κουλτούρες που συμπράττουν στην «Εθνική Ελλάδος», δημιουργώντας ήδη αίσθηση με την παρουσία τους;
Στην «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη έχουν θέση όλοι... Έλληνες, ξένοι, ξενόφοβοι... Και ο σεναριογράφος δεν διστάζει να ασχοληθεί με τα φαινόμενα βίας και τον ρατσισμό γύρω μας, αλλά και με τη φιλία που ύστερα από χρόνια συγκατοίκησης αναπτύσσεται στις γειτονιές. Όπως αυτή της Φρόσως που μπορεί να έχει την αδελφή της Νίκη ως στήριγμα της, αλλά είναι δεμένη και με 3 γειτόνισσες της, όλες τους οικονομικές μετανάστριες. Γνωρίζοντας
πως απειλείται ακόμα και η δική της σωματική ακεραιότητα από τα βίαια ξεσπάσματα του συζύγου της αν μάθει ότι κάνει παρέα μαζί τους, εκείνη τις αγαπάει, τις στηρίζει και φυσικά παίζει μαζί τους στα κρυφά μπιρίμπα!

Η Ρομίνα Κατσικιάν γεννήθηκε στη Ρώμη, γι' αυτό την ονομάσανε Ρομίνα. Είναι όμως Ελληνίδα, αρμενικής καταγωγής, και από τα μικρά της χρόνια... βολτάριζε τον κόσμο, πότε στην Αίγυπτο και πότε στη Γενεύη, εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα της. Από τα 9 της ήρθε και ρίζωσε στην Ελλάδα και έκτοτε ξανάφυγε μόνο για λίγο, ώστε να σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία. Ασχολείται με το θέατρο από τα 11 της, συμμετέχοντας σε θεατρικές σχολικές ομάδες, ενώ ως ενήλικη πια έπαιξε σε σειρές.

Αναστασια Σαρρή: Το αληθινό, το κινεζικό της δηλαδή όνομα, πριν παντρευτεί τον Έλληνα άντρα της, είναι Μa Yue Qiu. Κατάγεται από το Ταλιέν και η ιστορία της θυμίζει λίγο παραμύθι, χωρίς δράκους αλλά με πολλά λουλούδια και έναν πρίγκιπα. Λέει: «Γεννήθηκα σ' ένα χωριό κοντά στην πόλη μου και μεγάλωσα εκεί. Δούλευα σε ένα μεγάλο ανθοπωλείο, ώσπου μια μέρα γνώρισα τον Έλληνα άντρα μου, που είχε έρθει στην Κίνα για δουλειά. Μετά ήρθαμε εδώ και παντρευτήκαμε. Τώρα ασχολούμαι με τη σειρά, που την αγαπώ πολύ».
Κι όλα αυτά τα λέει πολύ δύσκολα, καθώς ακόμα δεν τα πολυκαταφέρνει με τα ελληνικά και ούτε φυσικά έχει προλάβει να σπουδάσει υποκριτική. Πάντως είναι ένα γελαστό κορίτσι, που βρίσκει τα πάντα χαρούμενα, γλυκά, θετικά και «πολύ».

Ντέμπορα Οντόγκ: Χρειάστηκε πρώτα ένα πτυχίο ψυχολογίας και μετά βρήκε το θάρρος να ομολογήσει στους γονείς της πως στην πραγματικότητα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αμέσως μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή, δούλεψε στην τηλεόραση («Μαρία η άσχημη», αλλά και ως γκεστ σε πολλά σίριαλ), ενώ... «είχα την τύχη να δουλέψω στο θέατρο με τον Έκτορα Λυγίζο. Παρ' όλο που οι προτάσεις για δουλειά άρχισαν να λιγοστεύουν, δούλεψα πέρυσι με τον κ. Λαζόπουλο και φέτος με τον κ. Καπουτζίδη και τον κ. Αγγελόπουλο. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον» εξομολογείται! Αν και δεν έχει ιδέα, όπως λέει, τι θα συμβεί παρακάτω στον χαρακτήρα που υποδύεται, από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκε με τον ρόλο της Γκρέις, αλλά και με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, με την οποία, εάν είχαν περισσότερο χρόνο ανάμεσα στα γυρίσματα, πολύ θα ήθελε να γίνουν αληθινές φίλες.

Πηγή: Τηλέραμα

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
ντεμπορα οντογκ
Τυχαία Θέματα