«Αδειάζει» δημόσια τον Ηλία Ψινάκη...

10:47 27/7/2018 - Πηγή: TVNea

Η Βέρα Μπούφη με την οικογένεια της έζησαν από κοντά την τραγωδία της πυρκαγιάς. Όπως έχει γίνει γνωστό, η μητέρα της Βέρας και αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη με την οικογένειά της και τη μητέρα της έχασαν το σπίτι τους. Κάηκε ολοσχερώς.

Η Νίκη Βίσση σε δηλώσεις της περιέγραψε τι συνέβη με το σπίτι της, στο Μάτι, τη στιγμή που εκείνη βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.

Τέσσερις μέρες μετά την καταστροφή η Βέρα Μπούφη με ανάρτησή της σε Instastories μας δείχνει τα συντρίμμια
που απέμειναν από το κατεστραμμένο σπίτι τους και «αδειάζει» τον Ηλία Ψινάκη.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος τις πρώτες ώρες της τραγωδίας ήταν άφαντος, ανέφερε σε δηλώσεις του στις κάμερες πως ανήκει κι εκείνος στους πληγέντες και πως δεν αδιαφορεί αλλά βρίσκεται στο γραφείο του και ψάχνει να βρει λύσεις για την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, πάρα πολύ έχει συζητηθεί η ατάκα του Ηλία Ψινάκη, «εμένα κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς» εξηγώντας πως «όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε να μην καεί το δικό μου, μετά θα λέγανε ότι την έβαλα εγώ τη φωτιά».

Μια ημέρα μετά από αυτή τη δήλωση κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο με άθικτο το σπίτι του Ηλία Ψινάκη στο Νέο Βουτζά και δημοσιεύματα που ήθελαν το δήμαρχο να ψεύδεται.

Τα δημοσιεύματα όμως έρχεται να επιβεβαιώσει η Βέρα Μπούφη με τις αναρτήσεις της. Η νεαρή τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι το σπίτι του δημάρχου δεν υπέστη καμία καταστροφή, ότι ο ίδιος όχι μόνο αδιαφορεί για τους συμπολίτες του αλλά και τους κοροϊδεύει.

Η Βέρα Μπούφη εξηγεί πως ο Ηλίας Ψινάκης δεν έδωσε το παρών στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε για να συζητηθούν τα προβλήματα των πληγέντων, στο δήμο Μαραθώνα και κατηγορεί όσους των ψήφισαν.

Δείτε όλα όσα δηλώνει η ανιψιά της Άννας Βίσση και το σπίτι που κάηκε ολοσχερώς:

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα