Α. Βίσση: Πρώτοι σε πωλήσεις εισιτηρίων οι "Δαίμονες" & συνέντευξη για το 'Πρώτο Θέμα'!

17:46 4/3/2013 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό "Big Fish" του Κυριακάτικου Πρώτου Θέματος παραχώρησε συνέντευξη η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση, όπου φωτογραφήθηκε και μίλησε για την επικείμενη πρεμιέρα της ροκ όπερας "Δαίμονες" στις 23 Μαρτίου στο θέατρο Παλλάς.

"Η πρώτη μου πρόβα ήταν αβάσταχτη. Ήθελα να κλαίω συνέχεια με εκείνο το κλάμα που δεν μπορείς να συγκρατήσεις και λες 'γιατί κλαίω;'. Η σχέση μου με
τους 'Δαίμονες' είναι μεταφυσική. Θυμάμαι πως τότε ήταν μία περίοδος της ζωής μου που χώριζα, μια εποχή που στη ζωή μου συνέβαιναν αλλαγές, όχι δαιμονικές αλλά σίγουρα δύσκολες. Όλο αυτό με επηρέασε πολύ συναισθηματικά. Ίσως για όλους αυτούς τους λόγους οι 'Δαίμονες' είναι ο μεγαλύτερος σταθμός όλης της ζωής μου. Όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και ανθρώπινα." δηλώνει η Άννα Βίσση για την σχέση της με το εν λόγω έργο.

Η ερμηνεύτρια μας αποκαλύπτει και μία κρυφή της επιθυμία, λέγοντας: "Σε μια άλλη ζωή, θα ήθελα να είχα γεννηθεί σοπράνο. Και για τους ρόλους που θα ήθελα να παίξω, αλλά και για τη ζωή των σοπράνο. Γιατί έχουν μία πειθαρχία, μου αρέσει η πειθαρχία στη ζωή μου."

Την απασχολεί-αγχώνει η κριτική που πρόκειται να δεχθεί φέτος για τους "Δαίμονες";

"Όχι, δε με αγχώνει. Ίσα-ίσα με ενδιαφέρει. Όλοι μας έχουμε κουραστεί πολύ γι' αυτό το project. Δεν είναι μια παράσταση που έγινε με πλάκα ούτε για πλάκα. Έγινε με πλήρη συνείδηση. Όλη αυτή η θεματική δεν είναι εύκολο να τη σκηνοθετήσεις και να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ούτε με τον δαιμονισμό, ούτε με την Εκκλησία, ούτε με τα σατανικά όργια στην αρχή. Όλα είναι στην κόψη. Φυσικά και έχω αγωνία για το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό δεν θα μπορώ να το δω σαν θεατής, παρά μόνο όταν θα έχει τελειώσει η παράσταση."

Τέλος, έξω από τα της συνέντευξης, παρατηρούμε με μεγάλη μας χαρά πως η ροκ όπερα "Δαίμονες", σύμφωνα με το site tichethour.gr, βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση της προπώλησης εισιτηρίων, χωρίς καν να έχει παιχτεί ακόμη! Συγκεκριμένα, επικοινωνώντας και με το ταμείο του θεάτρου Παλλάς, πληροφορηθήκαμε πως τα εισιτήρια της παράστασης [πρεμιέρα 23 Μαρτίου] έχουν εξαντληθεί μέχρι και για την παράσταση της 7ης Απριλίου! Ελάχιστα έχουν απομείνει στον εξώστη. Όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, οι "Δαίμονες" βρίσκονται, πριν καν ξεκινήσουν, στην πρώτη θέση της πώλησης εισιτηρίων, ενώ ακολουθούν παραστάσεις και μουσικά προγράμματα τα οποία παίζονται αυτή τη στιγμή! Εντυπωσιακό;
Keywords
Τυχαία Θέματα