Your Face Sounds Familiar: Η Ματθίλδη Μαγγίρα νικήτρια στο 3ο live!

08:15 18/4/2016 - Πηγή: TVNea

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των παικτών και όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του show!

01:08 Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοινώνει πως νικήτρια του 3ου live του Your Face Sounds Familiar είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα! Η ηθοποιός έκλεψε κατά γενική ομολογία τις εντυπώσεις ως Ρένα Βλαχοπούλου.
01:00 Μετά την βαθμολογία των παικτών η Ματθίλδη Μαγγίρα εκτοξεύεται στους 88 βαθμούς! Είναι ένα νούμερο που δεν έχουμε ξαναδεί στο show!

00:50 Ξεκινά η βαθμολογία των κριτών από την οποία η κατάταξη
διαμορφώνεται ως εξής...

00:22 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς κλείνει με την Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μπαίνει στη σκηνή ως Ρένα Βλαχοπούλου... ή μήπως είναι η ίδια η Ρένα; Η Ματθίλδη πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

00:08 Η πρόκληση απόψε για την Αποστολία Ζώη είναι να πείσει το κοινό ως Νατάσα Μποφίλιου.

23:46 Ο Δήμος Μπέκε σε μια δύσκολη δοκιμασία απόψε. Μεταμορφώνεται σε Γεωργία Βασιλειάδου!

23:34 Η sexy Ζόζεφιν ως Christina Aguilera κόβει την ανάσα!

23:14 Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοινώνει πως στο show θα εμφανιστεί απόψε για μία και μοναδική εμφάνιση η Adele! Ποιος είναι όμως η Adele; Ο Ησαΐας Ματιάμπα!

23:04 Ο Χρήστος Αυγερινός έρχεται στη σκηνή του YFSF μέσα από τη μεταμφίεση του Όθωνα Μεταξά. Ο ηθοποιός πραγματοποιεί την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή του.

22:38 Ο Σταμάτης Γαρδέλης γίνεται Ozzy Osbourne και εισπράττει κυρίως θετικά σχόλια για την "βαριεστημένη" ερμηνεία...

22:26 Συμβαίνει τώρα! Ο Βαλάντης ως Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάει "Μαρία με τα κίτρινα"! Η μεταμφίεση αγγίζει την τελειότητα! Απολαυστικός!

22:04 Η Βαλέρια Κουρούπη στο αποψινό live μεταμορφώνεται σε άντρα. Συγκεκριμένα στον Γιάννη Χαρούλη, ο οποίος ελπίζουμε να μην άκουσε ούτε από μακριά την ερμηνεία της ηθοποιού...

21:50 Ο Γιάννης Κρητικός έχει δύσκολο έργο αυτή την εβδομάδα. Πρέπει ως MundianTuBachKerahi να τραγουδήσει Panjabi MC. Αν τα κατάφερε δεν ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι μας έκανε να γελάσουμε πολύ! Πάρα πολύ!

21:27 Η Ελένη Καρακάση ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ως Meghan Trainor. Οι κριτές, επιτέλους, έχουν θετικά σχόλια για την εμφάνιση της ηθοποιού.

21:15 Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται κοινό και τηλεθεατές με ένα ...ιδιαίτερο γαλάζιο φόρεμα.

Το 3ο Live του Your Face Sounds Familiar μόλις ξεκίνησε και μας υπόσχεται μια συναρπαστική βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις!
Μετά τη νίκη του Δήμου Μπέκε ως Κώστα Χατζή στο 2ο live, απόψε θα απολαύσουμε στη σκηνή του show τους:
Σταμάτης Γαρδέλης – Ozzy OsbourneΑποστολία Ζώη – Νατάσα ΜποφίλιουΌθωνας Μεταξάς – Χρήστος ΑυγερινόςΒαλέρη Κουρουπή- Γιάννης ΧαρούληςΓιάννης Κρητικός – MundianTuBachKerahiΒαλάντης – Δήμητρα ΓαλάνηΜατθίλδη Μαγγίρα – Ρένα ΒλαχοπούλουΕλένη Καρακάση – Meghan TrainorJosephine Wendel – Christina AguileraΔήμος Μπέκε – Γεωργία Βασιλειάδου

zappit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα