UEFA EUROPA LEAGUE: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται απόψε στην μάχη

15:30 6/11/2014 - Πηγή: TVNea
Μεγάλες μάχες για τις Ελληνικές ομάδες που μας εκπροσωπούν στην δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διοργάνωση στην Ευρώπη το Europa League.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στην Φλωρεντία για να αντιμετωπίσει το «αφεντικό» του ομίλου την Φιορεντίνα που μετράει μέχρι τώρα 3 στα 3. Οι Ιταλοί άλωσαν την Τούμπα την περασμένη αγωνιστική και οι παίκτες του δικεφάλου του βορά, φιλοδοξούν αυτή την φορά να τα καταφέρουν καλύτερα.

Ο
Άγγελος Αναστασιάδης συμπεριέλαβε 23 παίκτες στην αποστολή αφήνοντας εκτός τους τραυματίες, Σαββίδη, Σκόνδρα, Μακ και Ρατς. Στο άλλο ματς του ομίλου η Γκινγκάμπ υποδέχεται την Ντιναμό Μινσκ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 όσο και απο τον ant1news στις (22:05).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - UEFA EUROPA LEAGUE - ΠΑΟΚ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Λίγο νωρίτερα στις (20:00). Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο την Ολλανδική Αϊντχόφεν και το μόνο αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να έχει ελπίδες για τη συνέχεια είναι η νίκη, καθώς μέχρι τώρα μετράει μόλις μια ισοπαλία σε τρεις αγώνες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος και Χουχούμης, ενώ όλα δείχνουν πως επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο Μάρους Μπέργκ.

Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντιναμό Μόσχας , που μετράει ως τώρα 3 νίκες σε 3 ματς αντιμετωπίζει την Εστορίλ.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει απόψε τον σημαντικότερο εντός έδρας αγώνα της Ευρωπαϊκής του ιστορίας. Οι Αρκάδες-που έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα- θα υποδεχθούν την Τότεναμ από την οποία ηττήθηκαν με το βαρύ 5-1 την περασμένη αγωνιστική.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - UEFA EUROPA LEAGUE - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Αστέρας έχει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης και σαφώς τον ενδιαφέρει και το άλλο ματς στον όμιλο ανάμεσα στην Μπεσικτάς και την Παρτιζάν στην Τουρκία. Και τα δύο παιχνίδια ξεκινάνε στις (20:00).http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα