Tvnea-Live:Ποιο είναι το ζευγάρι του τελικού!

21:01 26/1/2014 - Πηγή: TVNea

12:31 Αυτό ήταν και σήμερα!Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή με το μεγάλο τελικό!Μέχρι τότε να έχετε μία υπέροχη βραδιά,ένα τέλειο ξημέρωμα και μία φανταστική εβδομάδα.Αντίοοοο...

12:29 Μπορείτε να ψηφίζετε όλη την εβδομάδα για το ποιος θέλετε να κερδίσει το φετινό παιχνίδι.Ησαίας ή Κατερίνα.Ματιάμπα ή Στικούδη?

12:23 Πραγματική ανατροπή ήταν το σημερινό αποτέλεσμα,αφού όλα τα στοιχήματα ήθελαν την Κατερίνα Στικούδη να αποχωρεί σήμερα.Η απογοήτευση της Κλέλιας για το αποτέλεσμα είναι δεδομένο,αφού για πολλούς θεωρούταν η νικήτρια του Dancing!

12:22
Μαζί του θα είναι η Κατερίνα Στικούδη!Αποχωρεί η Κλέλια Πανταζή και ο Παύλος!

12:18 Στον τελικό του Dancing with the stars θα βρίσκεται ο Ησαίας Ματιάμπα και η Μαρία!

12:17 Επιστρέψαμε και η μεγάλη στιγμή έφτασε!Σε λίγα λεπτά θα ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού!

12:10 Πάμε στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τα αποτέλεσμα!

12:09 Πραγματικά η Κατερίνα ήταν πάρα πολύ καλή με μία πολύ ωραία κίνηση.Είχε λάμψη,τσαχπινιά και έβγαζε έναν ερωτισμό.Τέλος ανοιχτή πρόσκληση έκανε στην Κατερίνα Γερονικολού ο Γιάννης Λάτσιος,για το Dancing with the stars 5!

11:58 Ήρθε η μεγάλη στιγμή για το guest της ηθοποιού Κατερίνα Γερονικολού!

11:56 Επιστρέψαμε!Είδαμε ένα video με τις σημερινές εμφανίσεις των ζευγαριών!

11:42 Δικαίως η Ντορέττα πέρυσι βγήκε νικήτρια στο Dancing with the stars.Είναι όντως η καλύτερη
διαγωνιζόμενη που έχει περάσει και από τα τέσσερα χρόνια του Dancing with the stars.

11:32 Ήρθε η σειρά της περσινής νικήτρια του Dancing Ντορρέτα Παπαδημητρίου σε μία χορογραφία υπερπαραγωγή.

11:14 Συγκέντρωσαν 38 βαθμοί.Δύο δεκάρια από Κωστάλα και Δανδουλάκη!

11:12 Πολύ ωραία χορογραφία!Πολύ δυναμική χορογραφία με πολύ sexy ατμόσφαιρα.Ο Αλέξης Κωστάλας εντυπωσιάστηκε,η Γκαλένα τη βρήκε στάσιμη,η Δανδουλάκη παραδέχτηκε στην Κατερίνα την άνεση της και τη στακάτη κίνηση.Τέλος ο Λάτσιος θεώρησε ότι έχει δώσει πολύ καλύτερα πράγματα στο show από αυτή τη χορογραφία!

11:04 Κλείνουμε και το δεύτερο διαγωνιστικό μας μέρος με το σόλο της Κατερίνας Στικούδη!

11:03 Συγκέντρωσαν 37 βαθμοί.Ένα 10αρακι από την Γκαλένα!

11:00 Μέτρια απόδοση για αυτά που περιμέναμε.Τα ανοίγματα της δεν ήταν πολύ δυναμικά και δεν υπήρχε cocnept,χωρίς βέβαια και οι δύο κριτές να λένε ότι δεν ήταν καλή.Η Γκαλένα διαφωνεί με τους υπόλοιπους με μόνη παρατήρηση τη λάθος στάση σώματος.Η Δανδουλάκη βρίσκεται κάπου στη μέση.

10:51 Επιστρέψαμε με την Κλέλια Πανταζή στο σόλο της!

10:42 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και ερχόμαστε!!!

10:40 Πολύ ωραία εμφάνιση έκανε η Καίτη Γαρμπή.Πολύ ωραίο σώμα και πολύ σωστή κίνηση.Τα έκανε όλα με μία μεγάλη ευκολία.

10:33 Για πάμε να δούμε πως θα χορέψει η Καίτη Γαρμπή!

10:32 Απίστευτο!4 Δεκάρια και από τους 4 κριτές!

10:30 Πραγματικά κάτι πολύ διαφορετικό και συνάμα πολύ ενδιαφέρον.Ήταν μία κατάθεση ψυχή με βαθύ περιεχόμενο.Πολύ δυνατά εκφραστικά κομμάτια και φυσικά σωστή τεχνική σε αυτό το είδος χορού που έκανε.Μπράβο Ησαία!!

10:19 Επιστρέψαμε!Πάμε να δούμε τι θα κάνει στη δεύτερη σόλο χορογραφία ο Ησαίας Ματιάμπα!

10:10 Απίστευτο!Δεν έχει γίνει από την αρχή του show ούτε ένα διάλειμμα.Δηλαδή έχουμε συνεχόμενο πρόγραμμα 55 λεπτά.Περίεργο...

10:09 Ο πρώτος χορευτικός γύρος τελείωσε.Πρώτη θέση έχει η Στικούδη,ακολουθεί η Κλέλια και στην τελευταία θέση ο Ησαίας!

10:08 Σύνολο 39 βαθμοί.Τρία 10αρια και ένα 9αρι από τον κ.Κωστάλα!

10:07 Ήταν μία πολύ καλή και ενδιαφέρουσα χορογραφία.Υπήρχε ένταση και σωστή στάση σώματος και εναλλαγή κινήσεων.Εντοπίσαμε θεατρικότητα και γερή έκφραση.Η Γκαλένα ο Λάτσιος και η Δανδουλάκη ενθουσιάστηκαν και θεωρούν ότι αυτό είναι το καλύτερο passo doble που έχουμε δει φέτος.Ο Κωστάλας διαφωνεί,λέγοντας ότι τους έχει δει και καλύτερα.

9:57 Πάμε να κλείσει ο πρώτος χορευτικός γύρος με την Κατερίνα Στικούδη και τον Ησαία Ματιάμπα!

9:56 Σύνολο 38 βαθμοί.Δύο δεκάρια.Βρίσκονται μία μονάδα μπροστά από τον Ησαία!

9:54 Καλή προσπάθεια,όμως υπήρχαν κενά.Η Κλέλια ήταν ανέκφραστη.Το φινάλε τους ήταν καταπληκτικό,ενώ οι γραμμές στα χέρια και τις παλάμες της ήταν σωστές.Η κ.Δανδουλάκη έμεινε συγκινημένη με την ατμόσφαιρα που έβγαλαν.Τέλος ο Αλέξης Κωστάλας διαφωνεί κατακόρυφα με τον Γιάννη Λάτσιο.

9:43 Τα παιδιά συγκέντρωσαν 37 βαθμοί.Ένα 10αρακι από την Κάτια Δανδουλάκη.Δεν ξεκινήσαμε σε βαθμολογικό επίπεδο πολύ δυνατά.

9:40 Έκαναν ένα πολύ δυνατό fox rot!Βγήκε όλη η χορογραφία με μία μεγάλη άνεση,γλύκα,ελαφράδα.Υπήρχε σωστή τεχνική,με σωστή κίνηση και καλά βήματα.Τέλος η Γκαλένα σημείωσε ότι θα ήθελε στη χορογραφία να υπήρχε λίγο περισσότερο fox rot!

9:29 Ξεκινάμε δυναμικά με τον Ησαία Ματιάμπα και τη Μαρία Αντιμισάρη!

9:28 Οι τηλεφωνικές γραμμές μόλις άνοιξαν!Ψηφίστε τον αγαπημένο σας χορευτή.

9:25 Πολύ ντυμένη είναι η Κατερίνα Στικούδη σήμερα,λίγο sexy η Κλέλια Πανταζή,ενώ η Μαρία Αντιμισάρη πιο κομψή από ποτέ!

9:23 Υποδεχτήκαμε και την κριτική επιτροπή.Η Γκαλένα σήμερα είναι πολύ όμορφη.Σήμερα να πούμε πως τα ζευγάρια θα κάνουν μία ολόκληρη χορογραφία ολομόναχα,δηλαδή χωρίς τον ή την παρτενέρ τους,

9:18 Το show μόλις ξεκίνησε!Η Δούκισσα Νομικού μας καλοσώρισε με μαλλί κώτσο άσπρο φόρεμα και μαύρη μπλούζα με ανοιχτό στέρνο!

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά ο ημιτελικός του Dancing with the stars 4.Τα ζευγάρια που διεκδικούν μία θέση στον τελικό είναι 3.Κατερίνα Στικούδη,Ησαίας Ματιάμπα και Κλέλια Πανταζή.Πολλές πιθανότητες προς αποχώρηση έχει η Κατερίνα Στικούδη,η οποία παρά τις υψηλές θέσεις που σημειώνει στη βαθμολογία έρχεται σχεδόν πάντα τον τελευταίο καιρό προτεινόμενη.Για να σωθεί πρέπει στην κριτική επιτροπή να πάρει την πρώτη θέση.Όσο για τους άλλους δύο στην πρόθεση κοινού δεν υπάρχουν κάποια δεδομένα.Σήμερα οι guests είναι πολλοί!Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή,αλλά και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού μπαίνουν στο παρκέ και τα δίνουν όλα.Τέλος η περσινή νικήτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου που φέτος καλύπτει τα backstage του show θα χαρίσει μία εντυπωσιακή χορογραφία με πολλούς χορευτές στη σκηνή του show.

Μείνετε συντονισμένοι στο tvnea για αναμετάδοση,σχόλια,κριτική,παρασκήνιο,προβλέψεις και φωτογραφικό υλικό.
Keywords
Αναζητήσεις
tvnea live dwts 26/1/2014
Τυχαία Θέματα