Tvnea Live:Ό,τι συμβαίνει στο 6ο live του ¨Dancing with the stars 5¨! #dwts5

21:07 30/11/2014 - Πηγή: TVNea

12:52 Αυτό ήταν και για σήμερα!Καλό μήνα σε όλους και πάλι χρόνια πολλά στο tvnea!Εμείς θα τα πούμε την άλλη Κυριακή!Από τον tvmind πολλές ευχές για έναν υπέροχο μήνα,μία τέλεια εβδομάδα,ένα super βράδυ και ένα καλό ξημέρωμα!!

12:47 Δεν ήταν ανατροπή η αποχώρηση,αλλα ανατροπή το γεγονός ότι ήταν προτεινόμενη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.Ο Φάνης πραγματικά έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο,όπως και η Μαρία
Ηλιάκη!

12:45 Αποχωρούν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Εύη!

12:42 Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

12:17 Σειρά έχει ο θίασος του ¨Θα περάσει και αυτό¨!

12:00 Σήμερα το tvnea κλείνει 6 χρόνια!!!Χρόνια μας πολλά!Το tvnea είναι εδώ και είναι στα καλύτερα του.6 χρόνια επιτυχίας...

11:57 Διαφημίσεις και επιστρέφουμε!

11:49 Ο Θανάσης και η Εύη συγκέντρωσαν 27 βαθμούς,ενώ ο Θάνος και η Κλώντια Άννα 34!

11:44 Ήταν πολύ ατμοσφαιρικός χορός,αν και υπήρχαν κάποια τεχνικά προβληματάκια.Έχουν πολύ δυνατή χημεία και σήμερα είναι από τις καλύτερες τους φορές!

11:40 Κλείνουμε το διαγωνιστικό μας μέρος με το Θάνο Πετρέλη και την Κλώντια Άννα!

11:35 Ήταν αρκετά καλός ο Θανάσης και είχε τεράστια βελτίωση.Είχε θέμα με τα χέρια του,αλλά στα υπόλοιπα είχε θετικό πρόσημο σε γενικές γραμμές

11:28 Επιστρέψαμε και σειρά έχει ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Θάνος!

11:16 Πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε!

11:13 Ο Φάνης με τη Τζένη συγκέντρωσαν 25 βαθμούς,ενώ η Μορφούλα συγκέντρωσε 38 βαθμούς και πάει στα 40.Έσκισαν!!

11:09 Ήταν πολύ καλοί και μπράβο τους!Είχαν λίγα τεχνικά θεματάκια,ωστόσο συνέχισαν να μας εντυπωσιάζουν.Επίσης να πούμε ότι σιγά σιγά βγάζει και τη γυναικεία της πλευρά.

11:01 Συνεχίζουμε με τη Μορφούλα και τον Ρίχαρντ!

10:58 Βελτιώθηκαν,αν και είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Είχαν πλάκα και ο Φάνης κατάφερε να χορέψει για πρώτη φορά.Κούνησε και τους γοφούς του,ενώ δούλεψε και πολύ περισσότερο.

10:51 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε τι θα κάνει σήμερα ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τη Τζένη!

10:41 Διαφημίσεις και επιστρέφουμε με την τέταρτη μάχη!

10:38 Ο Θεοχάρης και η Αναστασία σημείωσαν 31 βαθμοί,ενώ οι δεύτεροι 34 βαθμοί.Άρα η Ειρήνη φτάνει στους 36 βαθμούς!

10:35 Πολύ καλοί ήταν και αυτοί.Πολύ δυνατή τεχνική και εξαιρετικό ύφος.Τα είχαν όλα!!!

10:28 Συνεχίζουμε με την Ειρήνη Παπαδοπουλοu και τον Κώστα!

10:26 Πήγαν πολύ καλά και βελτιώθηκαν!Τεχνικά ήταν πολύ δυνατοί,αλλά είναι λάθος ο Θεοχάρης να κοιτάει την Αναστασία από άποψη κανόνων χορών.

10:23 Επιστρέψαμε και ξεκινά η τρίτη μάχη.Θεοχάρης Ιωαννίδης και Αναστασία Δρακά στη σκηνή του Dancing!

Σχόλιο twitter: Τωρα καταλαβα γιατι εβαλαν μεσα το Φανη! Για να μην ειναι τελευταια η Ηλιακη

10:08 Πάμε σε ένα δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με την τρίτη μάχη!

10:07 Η Μαρία και ο Παύλος συγκέντρωσαν 26 βαθμούς,ενώ η Νίκη και ο Βλαντιμίρ 33 βαθμούς.Τεράστια διαφορά...Άρα νικητής της μονομαχίας είναι οι δεύτεροι,οι οποίοι κερδίζουν δύο βαθμούς και πάνε στους 35.

10:04 Αρκετά καλά,αλλά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο.Βελτιώνονται,αλλά και πάλι δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο των άλλων παικτών.

9:56 Συνεχίζουμε με τη Νίκη Κάρτσωνα και τον Βλαντιμίρ!

9:51 Δεν τα κατάφερε πολύ καλά η Μαρία!Είχαν ωραία έναρξη,αλλά έλειπε και το χαμόγελο,το κέφι της και η ζωντάνια της.Απογοητεύτηκε με το χορό αυτό και για αυτό δεν απέδωσε στο 100% της.

Σχόλιο twitter:Αυτο που όλοι ειναι φίλοι, αγαπιούνται και οταν αποχωρούν απο το σόου θάβουν ο ενας τον άλλον...

9:44 Πάμε στη δεύτερη μάχη!Ξεκινάμε με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Παύλο!

9:43 Ο Χρήστος και η Μαρία συγκέντρωσαν 36 βαθμοί,ενώ η Νικολέττα με το Θοδωρή συγκέντρωσαν και αυτοί το ίδιο.Ισοπαλία και για αυτό οι βαθμοί τους γίνονται 37!

9:40 Ήταν και αυτοί πολύ καλοί.Είχαν πολύ δυνατή τεχνική με εξαίρεση το θώρακα και το κουτεπιέ της.Σε γενικές γραμμές όμως ήταν πολύ καλή!

Σχόλιο twitter:
Η Μαρία είναι η χορογράφος με τη μεγαλύτερη φαντασία everrrrrrrrrr

9:31 Συνεχίζουμε με τη Νικολέττα Καρρά και το Θοδωρή Παναγάκο,ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη μάχη.

9:30 Ο Χρήστος και η Μαρία ήταν πολύ καλοί.Την εκτέλεσαν πάρα πολύ σωστά και φάνηκε ότι προσπάθησαν πάρα πολύ.Είχαν βέβαια ελάχιστες τεχνικές ατέλειες στα πόδια,αλλά είχαν δύναμη,ενέργεια και έκφραση.

9:22 Ξεκινάμε την πρώτη μάχη με passo doble!Ξεκινάμε με το Χρήστο Σπανό και τη Μαρία Αντιμισάρη,αλλά και τη Νικολέττα Καρρά και το Θοδωρή Παναγάκο!Ξεκινάμε με τους πρώτους.

9:12 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά!

Σχόλιο twitter:Δεν μου αρέσει σήμερα η Δούκισσα!

9:09 Και τα 10 ζευγάρια έφτασαν στη σκηνή.Η πιο sexy σήμερα στο ντύσιμο είναι η Μαρία Ηλιάκη!

9:06 Όλο και ομορφαίνουν οι κυρίες της επιτροπής,ενώ όλο και λιγότερο εκκεντρικός γίνεται ο Λάκης Γαβαλάς

9:05 To show μόλις άρχισε!Η Δούκισσα Νομικού μας καλωσόρισε με ένα στράπλες από πάνω(ανοιχτό μπούστο) και από κάτω ένα απλό μαύρο παντελόνι.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 6ο live του ¨Dancing with the stars 5¨ με παρουσιάστρια τη Δούκισσα
Νομικού.Στο τέλος της βραδιάς θα έχουμε μία αποχώρηση ενός ζευγαριού από τα 10.Το tvnea εννοείται πως θα είναι εδώ και θα αναμεταδίδει το ότι συμβαίνει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό show.Παράλληλα θα σχολιάζουμε τα πάντα,θα μεταφέρουμε τα σχόλια των social media,το παρασκήνιο και θα διαθέτουμε φωτογραφικό υλικό αλλά και video.

Οι επώνυμοι που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό είναι οι: Θάνος Πετρέλης, Χρήστος Σπανός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα.
Καλεσμένοι σήμερα στο πλατό ο θίασμος του θεάτρου Badminton με το έργο ¨Θα περάσει και αυτό¨.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκονται οι Γιάννη Λάτσιος, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλας, Κάτια Δανδουλάκη και το νέο μέλος Λάκης Γαβαλά.Τον παλμό των backstage καλύπτει ο Κώστας Μαρτάκης.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι εδώ στο tvnea για τις επόμενες 4 ώρες και δεν θα χάσετε!!http://www.tvnea.com
Keywords
tvnea, live, stars, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, tvnea, stars, ειρήνη παπαδοπούλου, θεοχάρης ιωαννίδης, δουκισσα νομικου, super, γοφούς, twitter, δουκισσα, συγκεκριμένο, video, badminton, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, λακης γαβαλας, Καλή Χρονιά, κωστας καρρας, χρονια πολλα, τελος του κοσμου, δανδουλακη, μαρια ηλιακη, ευχες, θεμα, θιασος, χημεια, χορος, αννα, βραδυ, γεγονος, γινεται, γινονται, γοφούς, δευτερο, δυναμη, ευη, ειρηνη, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ζευγαρια, ιδιο, υπηρχαν, υφος, θεοχάρης ιωαννίδης, θετικο, ιωαννιδης, κωστας μαρτακης, λαθος, μαυρο, μαρία αντιμισάρη, μαρια, νικη, ντυσιμο, παντα, παμε, πλακα, συγκεκριμένο, σειρα, σοου, σχολια, τριτη, φαντασια, φτανει, φορα, χαμογελο, χρηστος, ωρες, super, badminton, φιλοι, ιδιαιτερο, κωσταλας, κωστας, λακης, media, νομικου, παυλος, πετρελης, ποδια, σκηνη, θανασης, θανος πετρελης, θανος, θεοχαρης, υλικο, υπεροχο, χερια
Τυχαία Θέματα