Tvnea Live:Ό,τι συμβαίνει στην πρεμιέρα του ¨Dancing with the stars 5¨! #dwts5

21:01 26/10/2014 - Πηγή: TVNea
12:58 Αυτή ήταν η πρεμιέρα του ¨Dancing with the stars¨.Τις εντυπώσεις μου θα σας τις μεταφέρω αύριο μέσα από ανάρτηση μου.Εμείς θα τα πούμε ξανά την επόμενη Κυριακή με το δεύτερο live,στο οποίο θα έχουμε αποχωρήσεις.Από τον tvmind πολλά φιλιά και ευχές για ένα υπέροχο βράδυ,ένα φοβερό ξημέρωμα και μία εκπληκτική εβδομάδα.

12:55 Πρώτη σήμερα ήταν η Μορφούλα Ντώνα,ενώ στη δεύτερη θέση ο Χρήστος Σπανός.Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος,ενώ στην προτελευταία ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

12:3 Σύνολο 27 βαθμοί.Μέτρια
βαθμολογία!

12:50 Είχε πολύ ωραία κίνηση,ωραία χέρια,ωραία πόδια,αλλά υπήρχαν κενά στη χορογραφία.Δεν είδαμε πολύ ρούμπα,αλλά υπήρξε συναίσθημα,χωρίς θεατρικότητα.

Σχόλιο twitter: Tο καλύτερο το φύλαγαν για το τέλος!! Άψογη!!

12:41 Κλείνουμε με τη Νίκη Κάρτσωνα και το Διονύση!

12:34 Πάμε σε ένα τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με το τελευταίο ζευγάρι,τη Νίκη Κάρτσωνα!

12:33 Σύνολο 26 βαθμοί.Καλούτσικα....

12:31 Πολύ ωραία χορογραφία,με ενέργεια και κέφι.Τεχνικά ήταν αρκετά καλή,ωστόσο είχε κάποια μικροθεματάκια με πρόβλημα τις στροφές και τα τεντωμένα πόδια.

12:22 Συνεχίζουμε με τη Χριστίνα Αλούπη και τον Gaetano!

12:21 Πήγαν αρκετά καλά!Συγκέντρωσαν 33 βαθμούς.Τα πήγαν αρκετά καλά!

12:20 Πολύ καλός ο Χρήστος!Δύσκολη χορογραφία,αλλά τα κατάφερε.Είχε κέφι,ενέργεια,άνεση,χαρά,γρηγοράδα,ωστόσο με λίγα τεχνικά λάθη.

12:12 Επιστρέψαμε και σειρά έχει ο Χρήστος Σπανός με τη Μαρία Αντιμισάρη!

12:03 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!

12:03 Το ζευγάρι συγκέντρωσε 35 βαθμούς.Η καλύτερη βαθμολογία μέχρι στιγμής!

12:00 Έδειξε θετικά δείγματα.Πολύ καλή εκτέλεση χορογραφίας με ωραία τεχνική.Κατάφερε για πρώτη φορά να τα πάει εξαιρετικά.Πολύ δυνατή.

Σχόλιο twitterΗ Δούκισσα σκίζει επίσης!

11:51 Συγκέντρωσαν 28 βαθμούς.Καθόλου άσχημα!

Σχόλιο twitter: σκληρή φέτος η Κάτια!

11:48 Πολύ καλός ο Θεοχάρης.Ήταν πολύ θεατρικός και εμβάθυνε στο συγκεκριμένο είδος χορού.Στην τεχνική υπήρχαν αρκετά ψεγάδια,όπως η στάση σώματος του και το περπάτημα του.Τέλος είχε εξαιρετική έκφραση.

Σχόλιο twitter: Ωραίες διασκευές απόψε στο Dancing!

11:38 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε πως θα χορέψουν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με την Αναστασία Δρακά!

11:29 Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!

11:24 Συγκέντρωσε 24 βαθμούς.Καθόλου καλά....

Σχόλιο twitter: Δεν το λέω για να κοροϊδέψω .Ισως είμαι ανίδεος .Αλλά όταν ακούω κάποια ονόματα "Stars" που συμμετέχουν ψάχνω πληροφορίες στο google

11:22 Πολύ χιούμορ έχει ο Θανάσης,ωστόσο τεχνικά ήταν αδύναμος.Δεν έκανε καλές τις κλωτσιές του,ενώ παράλληλα ήταν και άρρυθμος.

10:10 Σειρά έχει ο Θανάσης με την Ευή!

11:09 25 βαθμους.Κακή απόδοση!

11:07 Μέτρια ήταν η Μαρία.Είχε πολλά τεχνικά λάθη,αλλά την έσωσε η ενέργεια της.

Σχόλιο twitter: Ξέρετε γιατί η Μαρία Ηλιακη πήρε μέρος στο Dancing with the stars 5;; Γιατί τόσος ειναι και ο μέσος όρος της εκπομπής της!

10:58 Επιστροφή!Και πάμε συτην Μαρία Ηλιάκη και στον Παύλο!

10:50 Πάμε σε διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε

Σύνολο 26 βαθμοί.Πέντε έβαλαν όλοι,εκτός από το Λάκη Γαβαλά που έβαλε 6.

10:43 Πολύ διασκεδαστικός ήταν ο Φάνης,χωρίς όμως να αδιαφορήσει για τη τεχνική του χορού.Το προσπάθησε και μέχρι κάποιο σημείο τα κατάφερε.Στο τέλος έδειξε ωστόσο αρκετά κουρασμένος.

Σχόλιο twitter:βάλτε τον Φανή να χορέψει τρανγγιλα για να δείτε τις δυνατότητες του

Σχόλιο twitter από Γρηγόρη Μελά:Σίγουρα είναι το τελευταίο dancing που κάνει ο Αντ1 και για αυτό αποφάσισαν να το διακωμωδήσουν...

10:36 Σειρά έχει ο Φάνης Λαμπρόπουλος με τη Τζένη!

10:34 Σύνολο 31 βαθμοί.Οι γυναίκες φέτος είναι καλύτερες από τους άντρες!

10:33 Πολύ συναισθηματική και γλυκιά χορογραφία.Ακόμη,διέθετε εξαιρετικό βλέμμα,αν και στην αρχή είχε άγχος.Σίγουρα είναι από τα δυνατά ζευγάρια.

Σχόλιο twitter: Ανυπομωνω να δω Βισκαδουράκη!!! Δε μπορω, δε μπορώ να περιμένω!!!

10:24 Πάμε να απολαύσουμε τη Θάλεια Προκοπίου με τον Vladimir!

10:24 Σύνολο 32 βαθμοί.Είναι πρώτοι μέχρι στιγμής.Πήγαν πολύ καλά!

10:21 Ήταν αρκετά καλοί,αν και τους βοήθησε το αβανταδόρικο τραγούδι.Εξαιρετικό κούνημα,ρυθμός,κέφι και ταχύτητα.

10:14 Συνεχίζουμε με τον Ειρήνη Παπαδοπούλου και το νέο χορογράφο Κωνσταντίνο!

10:11 Ο Θάνος Πετρέλης συγκέντρωσε 29 βαθμούς.

10:09 Ήταν πολύ καλός ο Θάνος και η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε.Είχε εκφραστικότητα,αν και με μικρά τεχνικά λάθη.Δυνατό ξεκίνημα,ωστόσο σε πολλά σημεία περπάτησε και δεν χόρεψε.

Σχόλιο twitter: Κωσταααααααααααα! Ξύπνα ! Βαριέσαι! Ανταγωνίζεσαι τον Αγγελου !

10:01 Συνεχίζουμε με τον Θάνο Πετρέλη και την Κλώντια Άννα!

10:00 Πήγαν αρκετά καλά!30 βαθμούς συγκέντρωσαν.Πολύ αυστηρή φέτος η Κάτια Δανδουλάκη!

9:51 Πάμε σε ένα δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη βαθμολογία του ζευγαριού.

9:49 Πολύ καλή ήταν η Ελισάβετ με ωραία ταχύτητα και ξεσηκωτική χορογραφία.Χάθηκε η ισορροπία κάποια στιγμή,ενώ μερικές φορές έφευγε το κέφι και η ζωντάνια.Στις στροφές χρειαζόταν περισσότερο νεύρο,αλλά σε γενικές γραμμές το πρόσημο ήταν θετικό.Μη ξεχνάμε ότι η Ελισσάβετ έχει και το συν του Ηλία!

Σχόλιο twitter από Ναταλία Γερμανού: Ο Τριαντάφυλλος φοβάται τόσο πολύ μην τον πουν γκέι που προτιμάει να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα παρά να λικνίσει γοφό

9:40 Σειρά έχει η Ελισσάβετ Σπανού και ο Ηλίας Λαδάς!

9:40 Δεν τα πήγαν και πολύ καλά στη βαθμολογία!23 βαθμοί.Πολύ πίσω από το πρώτο ζευγάρι!

Σχόλιο twitter: Δεν τα πήγε και άσχημα

9:38 Πολύ χιούμορ είχε ο Τριαντάφυλλος στο video και είχε και ενέργεια κατά τη διάρκεια της χορογραφίας.Το ζευγάρι το διασκέδασε και επίσης έχει και χημεία.Θα πρέπει να ισιώσει το σώμα του και να μην καμπουριάζει,ενώ όπως επισήμανε ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σωστό που έκλεψε το ζευγάρι 2 οχτάρια.

9:31 Συνεχίζουμε με τον Τριαντάφυλλο και τη Φωτεινή!

9:29 Το ζευγάρι συγκέντρωσε 31 βαθμούς.Πολύ δυνατά για πρώτη φορά.

9:27 Πολύ δυνατή με κέφι και ενέργεια η Νικολέττα.Είχε ρυθμό,αλλά πρέπει να βελτιώσει τα πόδια της στους latin χορούς.Επίσης δεν ικανοποίησε το σήκωμα,που έκανε.Τέλος η χορογραφία είχε θεατρικότητα.

9:25Αυτό που ντύνουν τους αντρες τοσο χάλια στο #dwts5 πρέπει να σταματήσει

9:17 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!

Σχόλιο twitter: Θα το ξαναπώ κι ας γίνω βαρετός .Τι όμορφη κοπέλα ρε παιδιά η Δούκισσα !

9:13 Το πρώτο ζευγάρι που θα απολαύσουμε είναι αυτό της Νικολέττας Καρρά και του Θοδωρή Παναγάκου!

9:10 H Δούκισσα καλωσόρισε και την κριτική επιτροπή!Πολύ όμορφοι και οι 4.Λίγο ντύσιμο Λιάγκα θυμίζει αυτό του Γιάννη Λάτσιου,αλλά και πολύ λαμπερός ο Λάκης Γαβαλάς.Τέλος η εγκυμοσύνη ομορφαίνει τη Γκαλένα Βελίκοβα.

9:08 Οι αλλαγές ξεκινούν.Σήμερα δεν θα δούμε μόνο δύο είδη χορών όπως κάθε χρόνο,αλλά 14 διαφορετικά.

9:07 Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε και τα 14 ζευγάρια.Πολύ διαφορετική από τις απογευματινές της εμφανίσεις η Μαρία Ηλιάκη!

9:03 Το show μόλις άρχισε!Η Δούκισσα Νομικού είναι πιο όμορφη από ποτέ ντυμένη στα λευκά.Το μαλλί της είναι υπέροχο,όπως και τα πόδια της.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το πρώτο live του 5ου κύκλου του ¨Dancing with the stars 5¨ και το tvnea.com εννοείται πως θα είναι εδώ και θα αναμεταδίδει το ότι συμβαίνει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό show.Παράλληλα θα σχολιάζουμε τα πάντα,θα μεταφέρουμε τα σχόλια των social media,το παρασκήνιο και θα διαθέτουμε φωτογραφικό υλικό αλλά και video.

Η οικοδέσποινα είναι και φέτος η Δούκισσα Νομικού,ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι Γιάννη Λάτσιος, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλας, Κάτια Δανδουλάκη και το νέο μέλος Λάκης Γαβαλά.Τον παλμό των backstage θα καλύπτει ο Κώστας Μαρτάκης.

Φέτος οι επώνυμοι που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό είναι οι: Θάνος Πετρέλης, Τριαντάφυλλος, Χρήστος Σπανός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θάλεια Προκοπίου, Ελισσάβετ Σπανού, Χριστίνα Αλούπη, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι εδώ στο tvnea και δεν θα χάσετε!!http://www.tvnea.com
Keywords
tvnea, live, stars, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, tvnea, stars, dancing with the stars, θεοχάρης ιωαννίδης, λακης γαβαλας, ειρήνη παπαδοπούλου, δουκισσα νομικου, twitter, δουκισσα, συγκεκριμένο, dancing, ΑΝΤ1, video, latin, αντρες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, κωστας καρρας, ξανα, δανδουλακη, μαρια ηλιακη, δυνατα, γκει, εγκυμοσυνη, ευχες, ονοματα, ρυθμος, φιλια, χημεια, dancing with the stars, αγχος, βαθμολογια, βλεμμα, βραδυ, γαβαλας, δευτερο, δειτε, ειρηνη, εκφραση, ελισαβετ, εβδομαδα, ενεργεια, ζευγαρια, ειδος, υπηρχαν, θεοχάρης ιωαννίδης, θετικο, θυμιζει, ιωαννιδης, ισορροπια, κινηση, κωστας μαρτακης, λαθη, λευκα, μαρια, ναταλια γερμανου, νικη, ντυσιμο, ξεκινημα, ξερετε, ξημερωμα, ξυπνα, παντα, ομορφη, ορος, παιδια, παμε, σιγουρα, συγκεκριμένο, σειρα, σωμα, σχολια, φοβερο, φορα, χαθηκε, χιουμορ, χρηστος, χριστινα, χαρα, αντρες, dancing, ειδη, εμφανισεις, κοπελα, κωσταλας, κωστας, κυριακη, λακης, latin, media, νομικου, πετρελης, πληροφοριες, ποδια, σωστο, θανασης, θανος πετρελης, θανος, θεοχαρης, θετικα, υλικο, υπεροχο, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα