TvNea.com: 8 χρόνια μαζί!

07:57 1/12/2016 - Πηγή: TVNea
Το TvNea.com αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς ιστοτόπους των εγχώριων media,με μεγάλη επισκεψιμότητα αλλά και δημοτικότητα.

Ιδρύθηκε από τον Γιώργο Πασχαλίδη, τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου 2008,και σκοπός του ήταν -και συνεχίζει να είναι- η τηλεοπτική και γενικότερα η μιντιακή ενημέρωση.Με όρεξη, μεράκι και πάθος για ουσιαστική, έγκυρη και με διαφάνεια πληροφόρηση, το TvNea άρχισε δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα σαν blog ,όμως,
πολύ σύντομα το TvNea.com ήταν απτό γεγονός.

Ποιοτικές αναλύσεις τηλεθέασης, κριτικές για τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα, αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ,συνεντεύξεις αλλά και κάλυψη των live events των καναλιών ,είναι στο tvnea, για να σου προσφέρουν την ενημέρωση που θες αλλά και όπως τη θες, δηλαδή με αξιοπρέπεια, με αμεροληψία και με κριτική ματιά. Φυσικά, η υπόλοιπη ειδησεογραφία (οικονομία, πολιτική, πολιτισμός, κοινωνία, αθλητικά) δεν απουσιάζει αλλά έχει κι εκείνη τη δική της θέση στο tvnea,ώστε να μπορείς να ενημερώνεσαι γενικότερα για ό,τι κρίσιμο συμβαίνει αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρον.

Συνολικά ,στον παρόντα ιστότοπο γράφουν 8 άτομα.Ο Γιώργος Πασχαλίδης,λοιπόν, ο Άγγελος Αρτεμιάδης,ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο Γιώργος Μπαστουνάς, η Έλενα Μπολονάση,ο Κυριάκος Θεοδοσίου,ο Μανώλης Τσιχλάκης, και ο Μιχάλης Κουφογιαννάκης καθημερινά, με συνεχή ροή αναρτήσεων,συμβάλλουν στην ουσιαστική ,αδιάλειπτη και χωρίς ανωνυμία ενημέρωσή σου.Ακόμη,αν θες να γνωρίσεις καλύτερα τον κάθε συντάκτη ξεχωριστά, μπορείς να κάνεις ένα απλό κλικ στο όνομά του ,και έτσι θα μάθεις όσα θες για τον δικό σου συντάκτη!

Θέλουμε ολόψυχα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής και να ευχαριστήσουμε τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί όλοι εσείς,αναγνώστες και επαγγελματίες, αναγνωρίσατε το μεράκι,το πάθος και την όρεξή μας.

8 χρόνια μαζί!
TvNea.com:το σερφάρισμα, σταματάει εδώ!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα