TvCourt #3 (26/3/12) - (Χαϊκάλης ''καρφώνει'' Πάνια)

18:16 26/3/2012 - Πηγή: TVNea
Γεια σας! Για ακόμα μια φορά σας έχω τηλεοπτικές κριτικές! Πού αλλού; Στη στήλη TvCourt του αγαπημένου σας τηλεοπτικού κι ανεξάρτητου blog tvnea! Χαλαρώστε και διαβάστε το σημερινό άρθρο! Σήμερα αναφέρομαι στα εξής ''Χαϊκάλης vs Πάνια'', ''Μοιραία Κλάψα!'' , ''Το αμάρτημα της μητρός μου-Να και κάτι καλό στην ελληνική tv'', ''Οι αλλαγές στο Star'', ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ TVCOURT! 
''Χαϊκάλης vs Πάνια σημειώσατε 1-0''Στη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός στο περιοδικό ''ΛΟΙΠΟΝ'' κατηγόρησε την Αννίτα
Πάνια, κυρίως, αλλά και τον Καρβέλα, για φασισμό. Επίσης, κατέκρινε τον τρόπο με τον οποίο η Αννίτα Πάνια και το Alter επεδίωξαν υψηλές τηλεθεάσεις μέσα από τον εξευτελισμό καθημερινών ανθρώπων καθιστώντας την εκπομπή αυτή ''σκουπίδι''.  Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του Χαϊκάλη, αν και αυτό έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Το πώς κατάφερνε αυτή η εκπομπή να συγκεντρώνει τόσο μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης, πραγματικά, με εκπλήσσει! Έλεος! Μπράβο και πάλι μπράβο στον Χαϊκάλη που μίλησε έξω από τα δόντια! 
ΚΑΝΕ KLIK ΣΤΟ ''ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα