Tρόμο προκαλεί η Κινέζα δημοσιογράφος που «γκαντεμιάζει» τις ομάδες του Μουντιάλ! To μυστικό της για να αποκλείει όποια ομάδα θέλει.

13:16 28/6/2014 - Πηγή: TVNea
Μπορεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη χώρα της, όμως, η Κινέζα παρουσιάστρια Λιου Γιούξι, αποτελεί πλέον ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα ανάμεσα στους φιλάθλους των ομάδων που συμμετείχαν στο Μουντιάλ.

Ο λόγος; Η νεαρή Λιου Γιούξι λέγεται πως δε φέρνει καλή τύχη στις αποστολές των χωρών που παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς όποτε εμφανίζεται στην εκπομπή της φορώντας τη μπλούζα της ομάδας που παίζει, η χώρα γεύεται την ήττα...

Η Λιου Γιούξι που καλύπτει το Μουντιάλ στον κρατικό σταθμό του Πεκίνου Cctv
κι είναι γνωστή ως «η πιο όμορφη αθλητική παρουσιάστρια», φόρεσε τη μπλούζα της Εθνικής Ιταλίας και της Εθνικής Ισπανίας στα αντίστοιχα παιχνίδια και οι ομάδες έχασαν πανηγυρικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν ένα χρόνο όταν παρουσίαζε τα playoff του Nba κάθε φορά που φορούσε τις μπλούζες των ομάδων που προτιμούσε αυτές κατά κανόνα έχαναν.

Σε μία προσπάθεια να βγάλει από πάνω της τη «ρετσινιά», η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής θα φοράει μόνο λευκές μπλούζες, ωστόσο, οι τηλεθεατές και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την κατηγορούν ανοιχτά ότι εσκεμμένα προκαλεί την ήττα των ομάδων. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι «δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τέτοια δόλια μέσα για να ηττηθούν οι ομάδες, καθώς δεν είναι αθλητικό».

protothema
Keywords
Τυχαία Θέματα