Top tv!Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2012

17:58 6/2/2012 - Πηγή: TVNea
Σας λείψαμε καθόλου?Το TOP TV επανέρχεται-εκτάκτως Δευτέρα-μετά από ένα..μικρό διάλειμμα ενός μήνα.Τι να πρωτοστριμωχτεί σε ένα Τοp 10? Κι όμως...διαβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ:*Πριν από πόσα χρόνια γυρίστηκε ο τελικός του MC?*Σε ποιον τηλεαστέρα είπαν 'ναι' για διακαναλική εκπομπή ,εν αντιθέσει με τη Ρούλα?*Ο Ant1 στηρίζει τα 'παιδιά' του.*Το χαστούκι Αλαφούζου στην Κοσιώνη.*Ανοιχτή δημοπρασία για το lead-in του Λάτσιου.
(+)Διάβασε ΕΔΩ Top TV αποκλειστικά:*Κόβονται
οι 'Πρωταγωνιστές' στο Mega?
                     *Τι γυρεύει η Γιολάντα στη βραδυνή εκπομπή του Περρή?
 
10.Προς Τάτι,Νονόρα,Ελένη:O Ant1 δεν 'τρώει' τα παιδιά του πια,δεν διώχνει τα πουλέν του.Ολα τα trash τηλεκαημένα που παρήλασαν από το 'Ταλέντο', πρωταγωνιστούν στα 'shows' του καναλιού.(Fab,Wipe,Black Out).Ποιος δε συγκινήθηκε με την παρουσία της κυρίας Καριολάκη στο Celebrity Wipe Out....
9.Μaster Chef-xρονομηχανή:Με 45άρια ολοκληρώθηκε το show μαγερικής παμπαίδων και... μια απορία για το πότε γυρίστηκε το τέλος.Στον χθεσινό τελικό,η Μπεκατώρου έμοιαζε εντελώς σταφιδιασμένη,η γλυκύτατη φιναλίστ Μαργαρίτα ξαφνικά δεν ψεύδιζε,άσε που η Λίλιαν έγινε 18 χρονών.(Ε τι,θα ρώταγε ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Λιάγκας κοριτσάκι 12 χρονών πως της 'φαίνεται σαν άντρας o..
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα