Top tv!Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

18:02 13/12/2011 - Πηγή: TVNea
Mε ένα κλικ ΕΔΩ το μενού μας:Ποιος εμποδίζει τη μεταγραφή Χατζηνικολάου?Γιατί βγάζουμε 'κάρτα' στην Τσιμτσιλή?Ο γκαντέμης του Πρωινού Ant1.(+) Aποκλειστικό: Που θα πουλήσει η Ξένια την περιουσία Καλλιφατίδη?
Ασχημη ημέρα για τους προοληπτικούς?Οτι δηλαδή τις υπόλοιπες 346 ημέρες πήξαμε σε αγάπη & χρήμα...Η original ανασκόπηση της εβδομάδας είναι εδώ,με 10 TOP γεγονότα!Σήμερα έχουμε ανάγκη να...ελαφρύνουμε λίγο τη διάθεση & να χλευάσουμε
τους ανθρώπους της tv.Εξάλλου,μας δίνουν το δικαίωμα....
10.Bρείτε τον γκαντέμη πριν κοπεί η βασιλόπιτα:Eκεί,στου Παπαδάκη το τσαρδί μιλάμε.Ο τύπος περνά δεύτερη εφηβεία με καθημερινά 40άρια,και οι σκυταλοδρόμοι καταφέρνουν να χάνουν με 15 μονάδες?
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ...?9.Τι λέτε κύριε Μουρατίδη μας?'Η Κορομηλά έχει προσφέρει ένα μηδενικό'.Ποια έβαλε stars να χορεύουν? Ποια κυρία πρωτοπόρησε στις στημένες προτάσεις γάμου?Τι είδε ο Σούλης & προσέφερε δωρεάν ακουστικά στην κωφάλαλη?
8.Ας χορτάσω απ'το Mega:Αρνί τσακίζει στις 10 το πρωί ο Λιάγκας,φιλέτα ψήνουν τα 10χρονα το βράδυ στο MC.Χορταίνει απ'το γυαλί η μέση ελληνική οικογένεια...εξ'ου και τα 35άρια....

7.Kλεμμένα τα όνειρα...α)της σειράς του Mega.Ολο το βιος της
Διαβάστε περισσότερα+Σχόλια μέσω Facebook>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα